Sillybloggen

Sillybloggen: Ny partner för WPT:s trevligaste spelare

Årets Silly Season, där spelarna byter partners inför nästa säsong, har dragit i gång. 
I vår nya Sillyblogg kommer vi löpande att publicera transfernyheter — främst klara parbyten men också rykten om separationer och nya konstellationer.

Vet du något som inte vi vet, eller åtminstone inte skrivit om? Tipsa oss via sociala medier eller på info@padeldirekt.se.


20 januari

Svenskbekantingen Gonzalo Rubio har en ny partner. Efter att ha avslutat samarbetet med Ivan Ramirez blir det nu Jorge Ruiz som kommer stå bredvid spanjoren på banan 2022.

”Det är en ära att få annonsera att jag ska få hänga med den här superstjärnan på och bredvid banan”, skriver Rubio på Instagram.

Rubio, som spelade nästan hela Euro Finans Invitational-touren i fjol, beskrivs många som en av de allra trevligaste inom världspadeln. Spanjoren är en finfin ambassadör för sporten och ett fysiskt praktexemplar som krigar för varje boll.

”Vi har höga förhoppningar om att bygga ett fantastiskt partnerskap med våra två lag”, fortsätter han. 

Både Ruiz och Rubio stod för okej säsonger i fjol. Ruiz nådde som bäst en åttondelsfinal i Masters i Barcelona. Rubio nådde som bäst kvartsfinal i Sardegna Open. Rubio är rankad 40:e i världen, Ruiz är rankad som nummer 50. 

Rubio bytte har nyligen skrivit på för dubbla svenska racket- och klädessponsorer — mer om det nedan.


17 januari

PadelDirekt har tidigare intervjuat Tito Allemandi om varför han skrivit på för svenska doldis-varumärket Silva Padel som ny racket- och klädessponsor.

Nu kliver nästa svenska racketsponsor in och sponsrar inte bara en utan två spanska världsspelare. Ari Canellas, 36:a på världsrankingen och Gonzalo Rubio, 45:a på världsrankingen meddelar att man väljer Vidar of Båstad som sin nya racketsponsor. Vad vi vet så var Pablo Figueroa Vidars största stjärna fram tills nu.

19-åriga Ari Canellas annonserade även sin nya World Padel Tour-partner i helgen: det blir Maria del Carmen Villalba, rankad 24 i världen som ska hjälpa unga Canellas lyfta ännu närmare världstoppen under 2022.


14 januari

Cayetano Rocafort skaffar ny klädes-sponsor — samtidigt som han stannar hos RS Padel. Den spanska Sverigeettan meddelar via Instagram att Salming blir hans nya sko- och klädessponsor, och skriver till PadelDirekt att Robin Söderlings RS fortsätter att vara hans racketsponsor även i år.

Salming Padel ser verkligen ut att gå på offensiven 2022. Så sent som i går gick spanska toppspelaren Gonzalo Rubio ut och berättade att det svenska varumärket blir även hans nya sponsor. S

Börje Salming-varumärket sponsrar sedan tidigare bland andra Antonette Andersson.


Daniel Windahl, den enda svensken som är topp 100 på världsrankingen, lämnar sin klubb Team PDL — läs mer om det här.


13 januari

Han dumpades av Miguel Yanguas under förra säsongen men nu har Ivan Ramirez hittat en ny ung, mycket lovande partner på World Padel Tour.

Det blir Alex Arroyo som inleder ett samarbete men den extremt hårt slående Ramirez. Arroyo som chockade padelvärlden när han nådde semifinal på WPT i ett tillfälligt samarbete med Arturo Coello i september 2021.

Särskilt intressant, utöver utvecklingspotentialen hos de båda 21-åringarna, blir att se vem av de båda backhandspelarna som kliver över till högersidan. Spekulationer och rykten tyder på att det lär bli den lille ”Ivanxo” Ramirez som byter position.

Alex Arroyo är 37:a på världsrankingen inför säsongen 2022, Ivan Ramirez är 26:a.


9 januari

Edu Alonso, 21, och Jesus Moya, 21, spelar tillsammans nästa säsong. 
Det bekräftar talangerna, som båda tog stora kliv i fjol, på sina sociala kanaler.

Miguel Yanguas och Arturo Coello är två unga spelare som i fjol tog världshandeln med storm. Bakom dem var det några som gjorde det bra men som kanske inte syntes lika mycket. Två sådana spelare var Eduardo Alonso och Jesus Moya. De två, som redan i fjol spelade två turneringar tillsammans, väljer nu att gå ihop till nästa säsong.

Jesus Moya är rankad 27:a i världen och tog sig som bäst till kvartsfinal förra året. Edu Alonso är rankad 34:a och var också han som bäst i kvartsfinal i fjol.

”Här är min partner för 2022. Jag har nöjet att återigen dela ett bana med den store Jesus Moya. Jag är väldigt spänd och sugen på att börja jobba med detta projekt igen. Jag hoppas att detta år ger oss lika många glädjeämnen som det förra gav oss. Vi är tillbaka”, skriver Edu Alonso på Instagram.


8 januari

Det har stått relativt stilla på World Padel Tours damsida sedan säsongen tog slut för tre veckor sedan, men nu har ett nytt intressant par presenterats: unga Lorena Rufo, rankad 22:a i världen, krokar arm med portugisiskan Sofia Araujo, rankad 25.

Rufo är född 2003 och alltjämt ett av världens största framtidslöften. Araujo är född 1993 och har även hon fortfarande framtiden för sig.

Spanjorskan Lorena Rufo vann en Euro Finans Invitational-tävling aunder hösten i par med Matilda Hamlin.


7 januari

Uri Botello hade en ganska tung säsong i fjol. Den nu 54-rankade spanjoren inleder nu ett WPT-samarbete med en annan som är ute efter revansch efter ett svajigt 2021: Pablo Lijo.

”Låt oss ge allt!”, skriver Botello på Instagram

Den ståtlige Lijo är rankad 29:a i världen och spelade största delen av fjolårssäsongen med legendaren Juan Martin Diaz.

ARKIV: Pablo Lijo förbannad under FIP Stockholm


6 januari

Sverigetvåan Simon Vasquez och Johan Bergeron har bestämt sig för att göra ett nytt försök tillsammans på World Padel Tour. Läs mer om det här.


5 januari

Juan Martin Diaz, 46, tänker inte lägga av. 
Den förre världsettan annonserade i går en ny partner. Han ska spela med ingen mindre än Sanyo Gutierrezs brorson Agustin Gutierrez.

Det är ingen hemlighet att den svenske stjärnan Simon Vasquez under sommaren hade en riktigt högt rankad WPT-stjärna på kroken som blivande partner. Det var i princip klart med Agustin Gutierrez men i sista sekund drog sig den unge argentinaren ur och valde i stället Mati Diaz. Nu väljs han i stället av en annan legendar — nämligen Juan Martin Diaz.

Paret annonserade sitt samarbete i går. ”JMD” som den förre världsettan kallas skriver på Instagram:

”Klart. Tack Agustin Gutierrez för att du gick med på att spela med mig i år. Jag ska försöka göra mitt bästa, Förhoppningsvis blir det ett bra år”, skriver han.

Agustin Gutierrez är rankad som nummer 44 i världen, Juan Martin Diaz som nummer 25. 


4 januari

Lucho Capra dumpades av Maxi Sanchez efter den här säsongen. Nu har argentinaren hittat en ny partner. Capra kommer 2022 att spela med Javi Ruiz. 
Läs mer om det här.

4 januari

Agustin Silingo och Francisco Gil bildar lag på World Padel Tour 2022. Silingo som var på ett par Sverigebesök under 2021 där han vann två raka Euro Finans Invitational-turneringar i par med Simon Vasquez.

— Vi tränar tillsammans med samma tränare. Vi ser på padel på samma sätt och han är en bra spelare, säger Francisco Gil till Padel Alto.

Både Silingo och Gil nådde som bäst kvartsfinal på WPT förra året. Den argentinska veteranen Silingo spelade i fjol med Jon Sanz (som nu ska spela med Miguel Lamperti). Spanjoren Fransisco Gil kamperade ihop med både Sergio Alba och Jesus Moya under 2021.

ARKIV: Se fantastiska bollen i Euro Finans Invitational där Agustin Silingo spelade med Simon Vasquez. 


3 januari 2022

Årets första stora nyhet från World Padel Tours parcirkus innehåller två mycket rutinerade lirare. Maxi Sanchez, 36, och Pablo Lima, 35, meddelar att de kamperar ihop på WPT säsongen 2022.

Sanchez, som var världsetta 2018 tillsammans med Sanyo Gutierrez, lyckades vinna en WPT-titel 2021 (i Valladolid med Lucho Capra).

Lima hade sitt bästa år i karriären för fem år sedan. 2016 vann han och Fernando Belasteguin 14 av 16 (!) deltävlingar på World Padel Tour.

Ett par med stor skicklighet och erfarenhet, men utifrån det senaste årets resultat så kan det bli en utmaning för firma Sanchez/Lima att nå semifinaler i år.


30 december

Mati Diaz bildar nytt par med Aris Patiniotis på World Padel Tour, det meddelar ”The Warrior” via Instagram.

Den 43-årige Diaz faller allt längre ner på världsrankingen men vägrar ge upp WPT-karriären. Den nu 58-rankade spanjoren inleder 2022 ett samarbete med 115-rankade (!) argentinaren Aris Patiniotis. Den låga rankingen beror dock på att han knappt tävlat på WPT senaste året — att han nådde huvudrundan i Alicante i våras tyder på potential.

Diaz/Patiniotis kan bli ett Pre Previa/Previa-par som Daniel Windahl, Simon Vasquez och de andra WPT-satsande svenskarna lär stöta på några gånger nästa år.


29 december

På tisdagen kom nyheten att svenska stjärnorna Simon Vasquez och Daniel Windahl återförenas. Det var Padelfeber först med att rapportera. 

I dag berättar Cayetano Rocafort om framtiden för PadelDirekt — och att han spelar med Daniel Appelgren på SPT-finalen i januari.

Även Baharak Soleymani avslöjar för PadelDirekt vem hon spelar med på SPT-finalen 14 januari: det blir ett nygammalt samarbete med Antonette Andersson.


28 december

Den brasilianska APT Padel Tour-stjärnan Julio Julianoti har offentliggjort sin partner för nästa år: Federico Quiles. 

Julianoti vann tre APT-titlar under 2021, bland annat den i Monaco med Cayetano Rocafort. Därmed lämnar Julianoti landsmannen Stefano Flores.

— Jag är glad att kunna meddela att jag under säsongen 2022 kommer att spela med Federico Quiles. Den här gången kommer vi att vara på samma sida och jobba och slåss om alla bollar, skriver Julianoti på Instagram.

Federico Quiles nådde som bäst semifinal på APT i år, i Kungsbacka Open.


26 december 

Många har nog väntat på vem den populära talangen Miguel Yanguas ska spela med. Nu är det klart — 23-årige Coki Nieto


26 December

Ihärdiga rykten placerar Ale Galan med talangen Arturo Coello nästa år men stjärnan dementerar det och säger till den argentinska sajten Ole att han och Lebron kommer att fortsätta tillsammans. 


22 december

Argentinska veteranen Miguel Lamperti har offentliggjort sin nya World Padel Tour-partner: det blir 21-årige Jon Sanz, 35:a på världsrankingen. Det berättar Lamperti på youtube medan vänsterhänte Sanz skriver det på sin Instagram.

43-årige Lamperti har stått för en överraskande bra WPT-säsong 2021, där han hjälpt både Arturo Coello och Miguel Yanguas ta fina kliv på världsrankingen. Återstår att se om han lyckas återupprepa bedriften med ännu en ung spanjor. Sanz har sedan juli spelat med Agustin Silingo, vilket vi skrev om här i bloggen 17 december.

Läs mer om Lampertis och Yanguas uppbrott här.


21 december 

Tito Allemandi och Coki Nieto som gick hela vägen till semifinal i Malmös WPT kommer inte att spela med varandra nästa säsong. Allemandi kommer i stället att byta tour till APT-touren. Vem Coki kommer spela med är inte klart. 


19 december

Marta Marrero och Lucia Sainz föll i dag i Mastersfinalens final i Madrid. När PadelDirekt intervjuade den extremt rutinerade duon efter andraplatsen berättade de att man bestämt sig för att köra vidare tillsammans över 2022.

— Vi tycker att det har fungerat bra, trots att vi inte tränat tillsammans. Nästa år kommer vi att vara mycket bättre som par än vi varit den här säsongen, säger Marta Marrero.

När vi frågar 37-åriga Lucia Sainz hur det är med träningsmotivationen så kommer svaret blixtsnabbt.

— Jag är mer motiverad än någonsin, säger Sainz.


18 december

Lucho Capra och Maxi Sanchez går skilda vägar. Det avslöjar vår internationella systersajt Padel Alto på lördagen.

— Det var Maxis beslut, säger Lucho Capra till Padel Alto.

Paret bildades tidigt under säsongen 2021 efter ett uppmärksammat uppbrott mellan Sanchez och Tito Allemandi. Capra/Sanchez klart största framgång blev på Valladolid Master där man lyckades ta hem säsongens enda titel.


17 december

Silverräven Miguel Lamperti och stortalangen Miguel Yanguas separerar.

— Vi valde vänskapen innan vi hade ihjäl varandra, säger Lamperti till Libertad Digital. Läs mer om det här.


17 december

Samarbetet mellan Agustin Silingo och Jon Sanz är ett avslutat kapitel. 

Paret som gick ihop i juli går skilda vägar inför nästa säsong.

— Tack för detta stora halvår, skriver 21-årige talangen Sanz på sin Instagram.

38-årige legendaren Agustin Gomez Silingo och Jon Sanz kommer inte spela tillsammans på nästa säsongs World Padel Tour. Efter 15 tävlingar tillsammans där det som bäst blev en kvartsfinal i Mexiko bryter de upp.

— Agustin och jag skiljs åt. Jag har lärt mig mycket av dig under den här tiden och önskar dig lycka till, fortsätter Sanz. 

ARKIV: Pablo Lijo ilsknar till under FIP Gold i Stockholm 

Den här artikeln handlar om:

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Padeldirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Padeldirekt, Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Padeldirekt, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten