Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Dumpades av Maxi Sanchez — här är argentinska stjärnans nya partner

ANNONS

Det blir Javi Ruiz som hård-smashande Lucho Capra bildar par med nästa säsong. 
Skadedrabbade Javi Ruiz hade ett tufft fjolår och hamnar nu med en partner som förra året tog en Masters-titel tillsammans med Maxi Sanchez.

”Ny följeslagare. Javi Ruiz kommer att vara min partner för säsongen 2022”, skriver argentinaren Lucho Capra på Instagram.

Något förvånande, efter ett stabilt halvår, valde Lucho Capra och Maxi Sanchez att bryta upp efter den förra säsongen. För Sanchez, som var den som valde att bryta upp, blev Pablo Lima hans nya partner. För Lucho Capra blir det otursförföljda Javi Ruiz.

— Han är en spelare som jag alltid har velat spela med, men det är första gången vi får chansen. Jag hoppas att alla kommer att gilla vår samarbete, säger Lucho Capra till PadelDirekts systersajt Padel Alto.

He is a player that I always wanted to play with, but this is the first time we have had the opportunity. I hope people will like our union, Lucho Capra says. 

Ruiz som i slutet av säsongen gjorde ett par tävlingar med just Pablo Lima hade ett tufft år och lämnade sin mångåriga partner Uri Botello i mitten av säsongen. Ruiz var drabbad av både skador och corona i fjol men visade stundtals upp sina fina potential. Med Botello var han i semifinal i Marbella och i Malaga nådde han semifinal tillsammans med Arturo Coello.

”Det är ett nöje att meddela att min nya partner kommer att bli en av mina bästa vänner på banan. Väldigt motiverad att bli vårt bästa jag och vara bland de bästa i världen”, skriver Javi Ruiz på sin Instagram.

 

Den här artikeln handlar om: