Cayetano Rocafort och Julio Julianoti.
Foto: APT Padel Tour
APT Padel Tour

Cayetano Rocafort mästare av APT Padel Tours Monaco Master: ”Finner inga ord”

ANNONS
Cayetano Rocafort och Julio Julianoti vann finalen i APT Padel Tours Monaco Master i raka set på söndagseftermiddagen — och kan vända hem en varsin Hublot-klocka värd 150 000 kr.

”Jag finner inga ord som kan förklara den här lyckan”, skriver den i Sverige boende spanjoren Caye Rocafort på Instagram.

I hans första tävling tillsammans med brasilianaren Julio Julianoti skrevs finalsiffrorna till 6–4, 6–3 mot Maxi Arce och Franco Dal Bianco.

Utöver äran finns mycket att fira för Rocafort och Julianoti: de får dela på prissumman 10 000 euro och belönas dessutom med en klocka i var från tävlingssponsorn Hublot, värd 150 000 kronor.

”Jag har jobbat så hårt för detta. Den här vinsten är för alla människor som tror på mig och alltid är vid min sida. Jag vill dela denna vackra trofé med dem och ta hem den till Sverige”, fortsätter han på Instagram.

APT-titeln är Rocaforts andra för säsongen, men det är första regelrätta finalsegern då han bärgade titeln i sin allra första APT-turnering i våras efter att motståndarna lämnat wo.

— Inte schysst vad de gjorde, sa han till PadelDirekt då.

Den här artikeln handlar om: