Aranza Osoro skriver på för Nox.
Foto: Nox.
World Padel Tour

Lämnade Head — här är stjärnans nya racket-sponsor

ANNONS

Den argentinska stjärnan Aranza Osoro, som hyllades stort i fjol, är numera en Nox-spelare. 
Därmed vässar hon till ett redan starkt team med spelare som Agustin Tapia, Miguel Lamperti och tvillingarna Mapi och Majo Alayeto.

”När den här möjligheten dök upp tvekade jag ärligt talat inte”, säger Aranza Osoro.

13-rankade Osoro lämnade Head efter den här säsongen. En säsong där hon tillsammans med Victoria Iglesias tog steget upp i den absoluta världstoppen. Duon spelade inte mindre än sju semifinaler.

Aranza Osoro:

”När den här möjligheten dök upp tvekade jag ärligt talat inte. Jag har en väldigt bra relation med dem. De är giganter inom padel-världen men har ändå behållt en familjär stämning för spelarna. Jag tror att det de kan göra för mig och det jag kan göra för dem kommer att bli väldigt viktigt. Jag är verkligen glad”, säger Osoro.

Jesus Ballve, vd på Nox:

”Aranzas utveckling de senaste två säsongerna har varit extraordinär. Vi är säkra på att hon kommer att ge mycket glädje till våra fans. Hennes kämparglöd och mentala styrka är vitalt för fortsatt framgång och vi glada att Aranzo har blivit en del av vårt lag”, säger han. 

Den här artikeln handlar om: