Foto: Padel United / Bildbyrån
Svensk Padel

Daniel Windahl lämnar Team PDL — här är stjärnans nya klubb

ANNONS

Daniel Windahl, Sveriges bästa padelspelare lämnar PDL och ansluter till Padel United, meddelar klubben i ett pressmeddelande.

— Jag har känt mig som ett med gänget från början på Padel Crew. Det är min hemmaborg, katedralen av padel, säger Windahl.

Daniel Windahl kommer representera Padel United — den svenska jätteaktören som köpte upp Padel Crew där Windahl tränar dagligen — under kommande två säsonger. 

— Vi kan med glädje välkomna Daniel Windahl till Padel United-familjen. Enligt mig är han Sveriges bästa spelare och det ska bli kul att få vara med på Daniels fortsatta resa. Vi har som mål att bli världens främsta padelaktör och då vill vi också ha de bästa spelarna. I Sverige har Daniel skördat stora framgångar och förra året vann han både på Svenska Padel Touren och Euro Finans Invitational innan året avslutades med ett lag-SM guld. Vi är så glada över att Daniel de kommande två åren valt att representera Padel United, säger Padel Uniteds Marcus Eriander.

”En tydlig plan och strategi”

Flera av de större aktörerna slogs om Daniel signatur men valet föll på Padel United. Avtalet är väldigt profitabel och främjar den professionella satsningen som Daniel gör på padel.

— Otroligt roligt att få representera Padel United och när jag dessutom har känt mig som ett med gänget från början på Padel Crew. Det är min hemmaborg, katedralen av padel. Oerhört  glad att få börja detta kapitel med Padel United, säger Daniel Windahl.

Reza Deheshjoo är Windahls personliga rådgivare och representant och förklarar varför han väljer att ta detta steg.

— Padel United har uppvaktat mig och Daniel under närmare ett års tid. De har en tydlig plan och strategi som de presenterat och det passar in i hur jag och Daniel har planerat säsongen, vilket ger Daniel stora fördelar. Daniel trivs i Helsingborg och här får han träna tillsammans med de bästa spelarna och tränarna som finns på plats och kommer på besök från Spanien, säger Reza Deheshjoo.


 

Den här artikeln handlar om: