Lisa Andersson blir Emmie Ekdahls partner 2022.
Foto: BIldbyrån & Filip Isacsson - montage.
Svensk Padel

Hon blir Emmie Ekdahls nya partner: ”Kommer åstadkomma bra saker”

ANNONS

Sverigetrean Emmie Ekdahl som i fjol inledde säsongen med Antonette Andersson och avslutade den med Åsa Eriksson har nu inlett ett nytt samarbete. 
I dag annonserade hon att hon kommer att spela med 15-rankade Lisa Andersson kommande säsong.

”Jag är så glad att kunna dela att jag kommer att spela med Lisa Andersson den här säsongen”, skriver hon på Instagram.

Fjolåret var ett godkänt år för Emmie Ekdahl. Inte någon SPT-titel eller någon SM-final som under 2020, men väl SM-brons och uttagen till EM-truppen. I den senaste tävlingen, SPT-finalen, spelade hon med Åsa Eriksson. Men det samarbetet var bara tänkt att vara över just Mastern. 

”Padel är en sport för två och det är viktigt att dela samma mål men också att ha en plan tillsammans för att kunna nå dina mål. Vår långsiktiga plan är nu satt och vi har ett fantastiskt lag bakom oss. Jag är så exalterad över att starta den här resan tillsammans. Vi kommer att åstadkomma bra saker”, fortsätter Ekdahl.

Lisa Andersson kommer som så många andra i topp-padeln ganska nyligen från tennisen men får nu antas göra en tydlig padelsatsning. Hon var kommentator under en del av helgens Studio Padel-turnering och avslöjade då att hon snart skulle tillkännage en ny partner.

”Jag ser verkligen framemot mycket hårt arbete och ett bra samarbete”, skriver hon på Instagram. 

Andersson spelade så sent som för två veckor sedan SPT-finalen i Västerås. Där blev det tre raka förluster tillsammans med Rebecca Nielsen. 


ARKIV: Se Emmie Ekdahls sanslösa stoppvolley på SM.

Den här artikeln handlar om: