Simon Vasquez och Daniel WIndahl.
Foto: PadelDirekt
Swedish Padel Tour

Vasquez och Windahl återförenas: ”Har gjort ett jättebra jobb”

ANNONS

Sveriges två bästa spelare återförenas.
Padelfeber.se rapporterar att Simon Vasquez och Daniel Windahl spelar SPT och SM ihop 2022.

Det var det bästa paret på svensk mark för ett par år sedan. Men 2018 bestämde sig Simon Vasquez och Daniel Windahl för att gå skilda vägar.

Nu är skåningarna alltså tillbaka tillsammans för att spela Swedish Padel Tour under 2022, och sedan avsluta året med SM. Det innebär att Vasquez och Cayetano Rocafort — superduon som vunnit elva SPT-titlar senaste två åren — splittras.

Framför allt jag har blivit oerhört mer professionell än senast jag spelade med Danne och att våra vägar nu korsas igen beror på att vi båda har gjort ett jättebra jobb på varsitt håll, säger Vasquez till padelfeber.se.

Det blir något av en tjuvstart för det nygamla paret redan i januari, då uppskjutna SPT Masters avgörs på Every Padel i Västerås. Senare under våren kliver den återförenade duon in i 2022:s svenska padeltour. 

Firma Vasquez/Windahl imponerade stort när de parades ihop på EM i Marbella i somras, där man bland annat besegrade ett högklassigt italienskt par i semifinalen. På World Padel Tour har de i nuläget inga planer på att testa spela tillsammans.

 

Den här artikeln handlar om: