Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Lima lämnar Sanchez: ”Skulle kunna säga mycket, föredrar att be om ursäkt”

ANNONS

Nästa bricka har fallit i det transferspel som drogs i gång när Franco Stupaczuk lämnade Alex Ruiz. 
Sent under tisdagskvällen annonserade brassen Pablo Lima att han lämnar Maxi Sanchez. 
Nu pekar allt mot att de två blir ett par.

”Det var ett obekvämt och ett rent sportsligt beslut”, skriver Pablo Lima på sina sociala kanaler.

Det var bara en tidsfråga och det har både spekulerats och avslöjats men nu är det alltså klart. Pablo Lima lämnar Maxi Sanchez efter bara fyra turneringar tilllsammans, i vilka de gått till kvartsfinal i alla. Lima är aningen vag i sitt uttalande men verkar definitivt självkritisk.

”Maxi och jag kommer inte längre att spela tillsammans. Jag tycker uppriktigt sagt inte att jag har kunnat bidra med det som paret behövde. Jag skulle kunna säga mycket men jag föredrar att be om ursäkt för det problem som uppstått”, skriver han fortsatt.

Enligt källor till PadelDirekt blir det Franco Stupazcuk och Pablo Lima som nu kommer att bilda par. Den delikata frågan är vad som händer med övriga spelare. Fortsätter transferhjulet snurra eller blir det helt enkelt Maxi Sanchez med Stupaczuks ex-partner Alex Ruiz. Framtiden får utvisa. 

I fjol spelade Pablo Lima med Agustin Tapia. De tog hem två titlar med stod också för en hel del bottennapp. Han spelade också en kort period med Javi Ruiz. Stupa kommer alltså att bli 35-årige Limas fjärde partner på mindre än ett år. 

Den här artikeln handlar om: