Nya padelbanor

TV: Familjen Hansson har öppnat Hjärups Gårdspadel: ”Som att spela i ett vardagsrum”

ANNONS
På midsommardagen var det äntligen dags för den skånska tvåbarnsfamiljen Hansson att öppna sitt drömprojekt: en padelhall på lantgården.
— Vi jobbade hela midsommarafton och käkade midsommarlunchen i hallen för att hinna bli klara, säger Kajsa Hansson Sigvardsson.

Se videon från Hjärups Gårdspadel i spelaren ovan.

Det som inleddes i januari har utvecklats till en spännande följetong här på PadelDirekt, där vi i totalt fyra olika delar följt familjen Hanssons padelhalls-bygge i Hjärup. 

Ett projekt som sedan öppningen på midsommar är riktigt lyckat..

— Vi tycker själva att det blev jättefint och vi har fått otroligt mycket positiv feedback. Många är exalterade över att det är någonting annat än ett vanligt padelcenter, att det är som att spela i ett vardagsrum, säger Kajsa Hansson Sigvardsson till PadelDirekt.

Hur var den avslutande delen av bygget? Gick det enligt plan?
— Det har varit väldigt stressigt. Kristian (Kajsas man) har varit helt utmattad. Först försökte vi tänka att vi öppnar när vi är helt klara, men i juni kände vi att vi måste sätta en deadline bara för att få allt gjort, annars hade det kunnat dra ut på tiden.

Ni öppnar mitt i sommaren, hur har beläggningen varit?
— Vi är jättenöjda över beläggningen, men det är klart att folk åker och badar när det så varmt som det varit senaste veckorna. Det som är bra är att vi har inte haft några förväntningar på intresset för att spela här. Vi har bara kört på för att vi brinner för detta, det har varit ett galet projekt.

Budgeten sattes till 1,4 miljoner berättade du i januari. Höll det?
— Budgeten blev som vi hade tänkt, det landar på en och en halv miljon ungefär. Det är våra egna sparade pengar och det kommer ta sin tid att få igen det... men det har vi förstås räknat med.

Vad kostar en timme hos er?
—  Tiderna för en och en halv timme börjar på 360 kr. Det varierar över dagen, det är vissa tider som är mer populära.

Tidigare delar i reportageserien — videos från hela vintern och våren

  1. Möt familjen som bygger padelhall på sin lantgård: ”Brinner för det här” — 13 januari
  2. Så går bygget av familjen Hanssons lantbrukspadel: ”Annorlunda” — 9 mars
  3. Tvåbarnsfamiljens drömprojekt snart klart: ”Måste nog ringa min chef” — 30 april



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: