Mall of Scandinavia.
Foto: Unibail-Rodamco-Westfield
Nya padelbanor

Gymkedja bakom padel på Mall of Scandinavias tak — då öppnar det

ANNONS

Nu är det officiellt vilken aktör som kommer att driva de tre padelbanorna på Mall of Scandinavias tak: gymkedjan Sats.
— Vi är särskilt glada att vår första etablering blir på taket av MoS, säger Sats-chefen Linda-Li Cederroth.

Satsningen blir unik i sitt slag i såväl utformning som koncept, skriver fastighetsbolaget Unibail-Rodamco-Westfield (URW) – som driver Mall of Scandinavia – i ett pressmeddelande. Padelanläggningen öppnar i sommar.

Det blir även klättring på taket på jättegallerian i Solna. Ett nytt samarbete mellan gymkedjan Sats och klätterbolaget BLX välkomnar besökare till den nya träningsanläggningen för en unik upplevelse.

— Både padel och klättring har ju på kort tid blivit enormt populära sporter och det känns därför jätteroligt att vi tillsammans med Sats och BLX får möjlighet att välkomna alla nyfikna sportentusiaster hit till oss för att spela padel och klättra – med utsikt över hela Arenastaden, säger Sofia Rundström som är centrumchef på Westfield Mall of Scandinavia.

Anläggningen kommer att vara ungefär 1550 kvadratmeter stor, varav cirka 1300 kvadratmeter är fördelade inomhus och resterande del utomhus. De tre padelbanorna byggs i internationell tävlingsstandard med en fri takhöjd på nio meter. Klättringsdelen kommer att vara utformad i den mest populära formen bouldering och delvis vara belägen utomhus.

— Vi vill fortsätta att aktivera svenskarna och tack vare vårt breda och varierande träningsutbud så kan vi erbjuda något för allas behov. I linje med det är vi nu extra stolta över att presentera vår nya satsning Sats Padel, och är särskild glada att vår första etablering blir på taket av Westfield Mall of Scandinavia, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager SATS Sverige.

Förra veckan berättade nya padelaktören Racqet att man öppnar butik i Mall of Scandinavia i vår.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Du kanske även vill läsa:
Här är världens första flytande bana: ”Häftigaste någonsin”
Här är världens första flytande bana: ”Häftigaste någonsin”
Den här artikeln handlar om: