Blogg
Bara en vecka kvar till fenomenala februari — här är höjdpunkterna
ANNONS

Februari.
Ljuva februari.
Bara en vecka kvar.

Vadå, vad är grejen med februari? Älskar jag semlor? Nä.

Äntligen ska tävlingsabstinensen få stillas. American Padel Tour är först ut med årets första deltävling för padeleliten. Två veckor senare är det dags för en oerhört efterlängtad SPT-turnering. YES!

Toppmatcher i all ära – februaris höjdpunkt är förstås Padelgalan. För första gången uppmärksammas padel-Sverige genom att prisas i en rad kategorier under en helkväll som arrangeras av PadelDirekt/Svenska Padelförbundet och sänds live hos oss. 

Dessutom anländer en padellegendar till Sverige i början av februari. Ett besök som du garanterat kommer att få läsa om på PadelDirekt.

Kan det till och med bli årspremiär för World Padel Tour innan februari är över? Inte troligt eftersom WPT (märkligt nog) inte presenterat sitt spelschema för 2021 än – men absolut inte omöjligt. För bara ett par dagar sen intervjuade kollega Viktor Andersson en WPT-höjdare som inte ens ville hinta om när vi kan räkna med att få världens bästa spelare göra upp. 

En kvalificerad gissning är att World Padel Tour gör allt för att hitta datum och spelplatser utifrån restriktionerna runtom i världen för att kunna bjuda på show inför publik. Tänk att få se en WPT-turnering på plats... vi får hålla tummarna för att covid-19-vaccinet gör jobbet.

Några höjdpunkter:

Vad är du mest taggad på? 

Vad vill du veta mer om? Mejla martin.nilsson@padeldirekt.se.

Innan februaris intåg kan vi njuta av ett möte mellan fyra tidigare världsettor på Maldiverna (!).


Tack för din tid! /Martin 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram


Du kanske även vill läsa:
Padelbabbel: ”Tolv nya hallar i veckan — vad blir nya byggrekordet?”
Padelbabbel: ”Tolv nya hallar i veckan — vad blir nya byggrekordet?”
Den här artikeln handlar om: