Foto: Bildbyrån & Thomas Johansson Instagram
Internationell padel

Thomas Johansson vann padelturnering med prinsen av Monaco

ANNONS

Den svenska tennislegendaren Thomas Johansson är inte bara ny generalsekreterare för APT padel tour. 
Han är också en riktigt bra padelspelare. Så bra att han tillsammans med prinsen av Monaco vann en padelturnering i Beausoleil, Frankrike.  

Det är padelsajten Padel Magazine som skriver om matchen i en intervju med APT-grundaren och miljardären Fabrice Pastor. Frågan handlar om hur bra Prins Albert II av Monaco är. 

Han är en mycket, mycket bra padelspelare. Förra året vann han en turnering i Beausoleil tillsammans med Thomas Johansson, berättar Pastor för Padel Magazine. 

Johansson är just nu aktuell med att nyligen ha blivit utsedd till generalsekreterare för den amerikanska padel-touren APT. För PadelDirekt har han berättat om planerna för den turneringen, som bland annat kommer till Sverige 2021. Den tidigare tennisstjärnan har även talate om att mijardären Pastors engagemang i padeln givit svensken chans att spela padel med och mot några av sportens största stjärnor.

Förutom Europa och Nordamerika som APT har expanderat till i år berättar Pastor också att Asien är aktuellt. 

— Detta göra oss ännu mer ivriga att utvidga och kanske åka till Asien 2022. Det är den enda kontinenten vi inte rör just nu, berättar Pastor. 

Pastor berättar också att hans turnering Fabrice Pastor Cup, som varit på paus sedan 2018, kommer tillbaka 2021. Turneringen avser att hjälpa spelare att nå WPT. Tidigare har wildcard till WPT delats ut från spelare i den turneringen. 

— Vi måste hjälpa människor i Sydamerika, men också i Europa, som inte kan resa varje helg för att försöka gå vidare till WPT-turneringar. 

Du kanske även vill läsa: Tennislegendarerna vill återförenas — på SM eller American Padel Tour Den här artikeln handlar om: