Foto: Totti Sporting Club.
APT Padel Tour

Tennislegendarerna vill återförenas — på SM eller American Padel Tour

ANNONS

Forna tennisstjärnorna Jonas Björkman och Thomas Johansson i en padelturnering tillsammans? Ja, det skulle kunna bli verklighet på SM.
— Vi har sagt att ”nån gång måste vi spela tillsammans”, säger Thomas Johansson till PadelDirekt.

Se videointervjun i spelaren ovan.

Han är högaktuell som American Padel Tours nya chef och i en intervju med PadelDirekt berättar ex-tennisproffset Thomas Johansson om sin egen ”padelkarriär” och eventuellt samarbete med Jonas Björkman.

— Jag spelar så mycket jag kan, jag tycker att det är så jäkla skoj. Två, tre gånger i veckan försöker jag få in när tid finns. Jag har ju haft förmånen, via Fabrice som i ett tidigt stadie sponsrade världssliten, att spela med toppspelare här i Monaco. Innan jag åkte iväg på US Open körde jag med Chingotto, Tello, Di Nenno och Restivo i några dagar, säger Thomas Johansson i en videointervju.

Hur gick det?
— Det är en annan värld, så är det ju. De är så bra att klockorna stannar men det är så jäkla roligt att få känna hur duktiga de är. Hur fort det går... att få se det på nära håll är fantastiskt. 

Kommer vi att få se dig och till exempel Jonas Björkman på en APT-veterantour eller liknande?
— (Skratt) Jag vet inte om ni vill se det om jag ska vara ärlig. Jag är inte så säker på det, säger Thomas Johansson och fortsätter:

— Nej men Jonas spelar också mycket och vi har sagt att ”nån gång måste vi spela tillsammans, åtminstone SM”. Men det har inte fungerat. Jonas har sin agenda och jag har rest mycket senaste åren på tennistouren. Men nu kanske det finns tid att göra en sån grej.

Björkman och Johansson har spelat dubbel i tennis tillsammans och vann bland annat Swedish Open 2006.

Se mer: Johansson om American Padel Tour

Du kanske även vill läsa: Far & son Björkman kan bli duo på SPT: ”Hade varit fantastiskt roligt” Den här artikeln handlar om: