APT Padel Tour

Thomas Johansson ny APT-boss: ”Vi vill satsa globalt”

ANNONS

APT-touren vill satsa globalt och utmana World Padel Tour. Nu tar de ett steg på vägen. 
Den svenska tennislegendaren Thomas Johansson utnämns som chef för hela projektet. 

”Jag är väldigt stolt över möjligheten att leda APT Padel Tour. Jag ser fram emot att påbörja min nya roll tillsammans med APT-gänget och se alla spelare, turneringar och partners. Vårt mål är att växa globalt så fler personer världen över kan få möjligheten att njuta av den här fantastiska sporten”, skriver han på sina sociala kanaler. 

Thomas Johansson har över 20 år inom proffstennisen, med nio singeltitlar varav en Grand Slam-titel från Australien Open på meritlistan. Han har också varit aktiv som tränare för flera spelare på ATP-touren. Nu tar han på allvar steget in i padeln. 

”Jag ser fram emot att ta med mig all erfarenhet jag har till APT-gänget och hålla kontakt med spelare och organisationer i den utökade touren vi planerar till nästa år”, säger Thomas Johansson i ett pressmeddelande. 

Grundaren och vd:n Fabrice Pastor säger så här om det nya offentliggörandet: 

”Det är en dröm att ha en person som Thomas Johansson i vårt lag. Detta är dagar fulla av goda nyheter, vi tillkännager den planerade kalendern för 2021 och kan till det lägga till en internationellt erkänd person i laget”, säger han i ett pressmeddelande. 

APT har även offentliggjort att man kommer återuppta tävlingsverksamheten i februari och att flertalet tävlingar kommer hållas i Europa. Under 2021 kommer APT arrangera tävlingar i bland annat Finland, Schweiz och Spanien.

Du kanske även vill läsa:
American Padel Tour till Sverige i oktober
American Padel Tour till Sverige i oktober
Den här artikeln handlar om: