Foto: World Padel Tour
Premier Padel

Gemma Triay efter bråket: ”Vi har båda lidit”

ANNONS

I början av augusti meddelade Gemma Triay att hon bryter med Alejandra Salazar. Uppbrottet resulterade i stort drama från båda parterna. Nu berättar Triay om hur uppbrottet påverkade henne.

Gemma Triay och Alejandra Salazar gick skilda vägar efter ett långt samarbete tillsammans. Paret stod för otroliga resultat. Under 2022 skrev de historia med sina tolv vunna titlar. 

Inför höstsäsongen meddelade Gemma Triay att hon fortsätter sitt samarbete med Marta Ortega. Paret började spela med varandra efter Salazars skada som höll henne borta från banan ett tag.

Alejandra Salazar valde då att ge sina tankar om separationen på Instagram: 

”Jag tycker att detta par förtjänade ett annorlunda farväl, att avsluta sin tid på banan och kämpa för toppen som vi alltid har gjort”

Gemma Triay förklarade då beslutet för den spanka tidningen Marca. 

”Jag tog det här beslutet eftersom det påverkade mig personligen för mycket för att kunna prestera på banan”.

Triay: ”Vi har båda lidit”

Nu ett halvår senare berättar Gemma Triay om hur uppbrottet påverkade henne:

— Det var väldigt svårt. Allt är lugnare nu, tiden har gått. Med Alejandra också. Vi har träffats och vi har kunnat prata och lägga undan det som har sårat oss. Vi har båda lidit, hon på grund av uppbrottet och jag på grund av hur hon publicerade uppbrottet. Jag har lidit mer på grund av de sociala medierna, säger hon till Marca

Under nästa säsong kommer Gemma Triay att fortsätta sitt samarbete med Marta Ortega. Alejandra Salazar bildar nytt världspar med Tamara Icardo.

.


ARKIV: Gonzales läckra konstslag

Den här artikeln handlar om: