Montage: World Padel Tour
Internationell padel

Salazar talar ut efter separationen: "Vi hade kommit överens om att hålla ihop"

ANNONS

Efter separationen ställde Alejandra Salazar upp på en intervju med den spanska tidningen Marca och avslöjade hur hon tog emot beskedet från sin före detta partner.

Gemma Triays val att gå skilda vägar med Alejandra Salazar förvånade padelvärlden, inklusive Salazar själv. I en intervju med den spanska tidningen Marca berättade Salazar för första gången om hur hon tog emot nyheten.

Oväntade nyheter

Triays beslut att lämna Salazar överraskade inte bara på grund av beslutet i sig, utan också på grund av den tidpunkt som Triay valt för uppbrottet, eftersom Alejandra för närvarande befinner sig i slutskedet av sin återhämtning efter en operation på höger armbåge.

"Jag diskuterade det med Gemma, och hon berättade att hon hade börjat året med mig och ville avsluta det vid min sida, och att vi skulle se om 2024. Men tanken var att TriAzar skulle fortsätta", säger hon.

Planen med att fortsätta Salazar-Triay-partnerskapet kvarstod efter Madrid Premier Padel men efter WPT Málaga ändrade Gemma sig.

"Efter Madrid träffades vi här, utvärderade allt som hade hänt och kom överens om att hålla ihop. Efter Málagatävlingen planerade vi att tillbringa några dagar borta och sedan återuppta träningen med fokus på Finland. Men under veckan som ledde fram till vår semester ringde hon mig och sa att hon var väldigt ledsen men att hon skulle fortsätta samarbeta med Marta (Ortega)."

"Ville ge mitt bästa till teamet igen"

Triays beslut kom som en chock för Ale Salazar, som hade planerat att avsluta året med "TriAzar"-teamet på ett bra sätt.

"Jag ville ge mitt bästa till teamet igen, jag är besviken över att jag inte kan fortsätta att bevisa att vi kunde avsluta året tillsammans och att min armbåge var bra. Jag skulle vara den första att kliva åt sidan om jag såg att saker inte gick bra eller om min armbåge fortsatte att plåga mig och hindrade mig från att prestera på banan. Jag är lämnad med den oavslutade saken..."

Hon fortsätter:

"Projektet förtjänade att avslutas med att vi återvände till banan och gav vårt bästa ännu en gång och siktade mot det högsta. Det var min dröm."

Återvänder till WPT i Finland 

Alejandra Salazar kommer att göra sin comeback på padelbanan vid WPT Open i Finland, planerad till slutet av augusti, med en ny partner. Hon har dock ännu inte avslöjat namnet på sin nya lagkamrat.

"Jag håller på att sätta ihop teamet och jag kan inte avslöja namnet än, men jag kan säga att jag letar efter någon som är mycket engagerad, delar min glädje och tycker om att spela på banan."

 


ARKIV: Gonzales läckra konstslag.

Den här artikeln handlar om: