Montage: World Padel Tour
Internationell padel

Gemma Triay talar ut efter uppbrottet: ”Hoppas att vi kan prata om det som vuxna”

ANNONS

I början av augusti meddelade Gemma Triay att hon bryter med Alejandra Salazar. Uppbrottet resulterade i stort drama från båda parterna. Nu talar Triay ut om bråket för den spanska tidningen Mundo Deportivo.

Gemma Triay och Alejandra Salazar gick skilda vägar efter ett långt samarbete tillsammans. Paret stod för otroliga resultat. Under fjolåret skrev de historia med sina tolv vunna titlar. 

Inför höstsäsongen meddelade Gemma Triay att hon fortsätter sitt samarbete med Marta Ortega.

Alejandra Salazar valde då att ge sina tankar om separationen på Instagram: 

— Jag tycker att detta par förtjänade ett annorlunda farväl, att avsluta sin tid på banan och kämpa för toppen som vi alltid har gjort.

Gemma Triay förklarade då beslutet för den spanka tidningen Marca. 

— Jag tog det här beslutet eftersom det påverkade mig personligen för mycket för att kunna prestera på banan.

Talar nu ut om bråket

Nu talar Gemma Triay ut om bråket för den spanska tidningen Mundo Derpotivo:

— Jag anser inte att jag är en spydig person och jag vill vara på god fot med alla. Jag tror att Ale och jag vid något tillfälle kommer att ha ett samtal och jag hoppas att det kommer att sluta bra. Vi upplevde det på olika sätt.

Hon fortsätter:

— Jag var tvungen att fatta ett beslut. Jag vill inte gå tillbaka och även om vår relation som ett padelpar är över, hoppas jag att vi kan prata om det som vuxna.

Separationen och spelarnas uttalanden resulterade i en stor debatt på sociala medier. Gemma Triay berättar att hon inte vill ta upp det förflutna och förstår respekten mot Salazar.

— Jag vill inte gå in på om en del har varit rättvisa eller inte, ärligt talat. Det är en väldigt svår sak och jag tycker inte att det är värt att ta upp det förflutna nu så att vissa kan ge sina åsikter på det mest objektiva sättet. Jag hade mina skäl och jag förstår att Ale är en betydelsefull spelare, som är väldigt älskad och det verkar logiskt för mig att hon bör försvaras.  


Arkiv: Coello med makalös räddning: "Det är inte möjligt"

Den här artikeln handlar om: