Foto: Studio Padel
Swedish Padel Tour

Cayetano Rocafort inför SPT i Göteborg: ”Jag har tränat riktigt hårt”

ANNONS

Årets femte upplaga av Swedish Padel Tour (SPT) avgörs under helgen. Ett av favoritparen är den nybildade duon Cayetano Rocafort och Roger Aromi. PadelDirekt har pratat med SPT-mästaren som ser fram emot tävlingen.

Cayetano Rocafort har under säsongen briljerat på Swedish Padel Tour. Han har spelat samtliga finaler och vunnit tre titlar med tre olika partners. 

Nu väntar en ny SPT-tävling med en ny partner. 

”Jag ser fram emot att ha kul och kämpa för titeln. Jag har tränat riktigt hårt i Spanien i sommar och känner mig stark, skriver Cayetano Rocafort till PadelDirekt.

Spelar SPT och Premier Padel

Cayetano Rocafort inleder ett nytt samarbete med spanjoren Roger Aromi som spelade två SPT-tävlingar i fjol med Jose Gaspar. Aromi och Gaspar lyckades vinna titeln i Växjö och tog sig till final i Skurup

“Vi har aldrig spelat tidigare. Vi har pratat om att försöka spela en turnering tillsammans men då spelade jag med Simon. Vi kommer att spela SPT och Roland Garros (Paris Premier Padel) tillsammans. Det blir ett bra test att se hur vi presterar tillsammans. Vi kommer att ta match för match och arbeta med vårt spel”. 

Foto: Bildbyrån

Helgens SPT-tävling avgörs på Time 4 Padel i Göteborg. Viktor Stjern och Pierre Bonfré är förstaseedade, följt av Cayetano Rocafort och Roger Aromi.

“Det finns alltid många bra lag i en SPT-tävling som kan vinna turneringen. Vi är ett av dem och vi kommer att göra vårt bästa för att lyckas”, skriver Rocafort avslutningsvis till PadelDirekt.

Rocafort och Aromi kliver in i tävlingen på lördag och spelar åttondelsfinal mot vinnaren i mötet: Aron Heimer och Olle Andersson mot Felix Bengtsson och Vincent Dahlin.


ARKIV: Paquito med konstslag utanför buren under Stockholms WPT.
 

Den här artikeln handlar om: