Antonette Andersson spelar på Padel Crew i Helsingborg.
Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Swedish Padel Tour 3 spelas i svensk megahall

ANNONS

38 banor. Så många finns det på Padel Crew i Helsingborg — ofta benämnt som katedralen. 
Det är där nästa Swedish Padel Tour-turnering kommer att spelas, 5-7 maj. 

”Vår tredje CUPRA Swedish Padel Tour avgörs i Helsingborg. In och anmäl er idag”, skriver förbundet på Instagram.

Två välspelade Swedish Padel Tour-turneringar har redan spelats. Den första i Borås och den andra i Eskilstuna. Ida Jarlskog och Sofia Arvidsson har vunnit båda turneringarna på damsidan och på herrsidan har Cayetano Rocafort och Daniel Appelgren tillsammans med Viktor Stjern och Pierre Bonfré turats om att vinna.

Nästa SPT-turnering spelas mellan 5 och 7 maj. Den här gången i det som av padel-Skåne brukar beskrivas som Sveriges padelmecka — Padel Crew i Helsingborg. Hallen är med sina 38 banor Sveriges överlägset största hall och är hemmaplan för en mängd toppspelare såsom Daniel Windahl, Simon Vasquez, Linnea Björk och Albin Olsson.

Tävlingen är nu öppen för anmälan och redan nu går det att konstatera att ett spännande par kommer — Rikard Rådd och Victor Bassols del cid, två spelare som båda har varit i minst semifinal på SPT. Alla ungdomsklasser samt elitklasser hela vägen ner till herr-och dam D är just nu möjliga att anmäla sig till.

Den här artikeln handlar om: