Foto: Erik Nilsson
Swedish Padel Tour

Arvidsson och Jarlskog vinner ytterligare en SPT-titel: "Vi spelade vår bästa padel"

ANNONS

Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog vinner ytterligare en SPT-titel. Paret besegrade Magdalena Pérez och Julia Polo med 6-4, 6-2 i SPT2-finalen. 

Sofia Arvidsson och Ida Jarlskog fortsätter att imponera på SPT-publiken. Förra månaden tog de hem årets första SPT-tävling och i dag vann de SPT2. 

I finalen stod spanjorskorna Magdalena Perez och Julia Polo på andra sidan nätet. Förstaseedade Jarlskog och Arvidsson och spanjorskorna hade vunnit samtliga matcher i två-setare fram till finalen.

I första set inledde Arvidsson och Jarlskog med break direkt men motståndaren utjämnade. Det förstaseedade paret vann ytterligare ett break och tog setet till en 5-3-ledning. Perez och Polo hade fyra breakbollar att utjämna till 5-5 men Arvidsson och Jarlskog vann samtliga och tog hem första set.

I andra set inledde båda paren med att vinna break fram till en 2-2-ställning. Arvidsson och Jarlskog stod sedan för en stark insats och vann fyra game i rad fram till en setvinst med 6-2 och turneringsvinst. 

"Vi spelade riktigt bra"

— Jag tycker vi spelade vår bästa padel i finalen. Kanske vår bästa match vi har spelat tillsammans. Vi var tvungna att hålla en väldig hög nivå hela tiden. Första set var väldigt viktigt, det var riktigt tight och vi fick med oss det. Vi spelade riktigt bra, vi kan var nöjda, säger Sofia Arvidsson till Padel-Television efter vinsten. 

Herrfinalen spelas i dag kl 16:00 mellan Viktor Stjern och Pierre Bonfré mot Cayetano Rocafort och Daniel Appelgren.  


TV: Ida Jarlskog briljerar på SPT 2 2022. 

Foto: Padel-Televison.

Den här artikeln handlar om: