Foto: ITV News
Internationell padel

TV: Se tennisstjärnan sprida padel-gospeln mitt i London

ANNONS

Se den före detta världsettan i tennis, Andy Murray, spela padel mitt i London på shoppingcentret Westfield — på svenska banor.

“Fler och fler får upp intresse för sporten och det har blivit mer synligt i och med världstouren", säger Andy Murray till ITV News

I början av november rapporterade PadelDirekt om att det svenska företaget Instantpadel skulle få möjligheten att visa upp sin innovativa padelbana på ett av Europas största shoppingcenter.

Detta tillsammans med Game4Padel, ett skotsk padelföretag som inom kort kommer placera padelbanor permanent på Westfield London, likt den anläggning som finns på exempelvis varuhuset NK i Stockholm.

Game4Padel har tunga investerare så som Liverpool-stjärnan Virgil Van Dijk och tennisproffset Andy Murray i ryggen. Murray var under helgen 5-7 november på plats på London Westfield, på de svenska banorna för att visa upp padel för londonborna. 

“Jag tror att padel inom några år kommer bli en stor sport i Storbritannien”, säger padel-ambassadör Murray till ITV News som var där och rapporterade. 

Se hela klippet i spelaren ovan. 


ARKIV: Albin Olsson med ett fantastiskt slag i debuten på World Padel Tour i Malmö.

Du kanske även vill läsa:
Svensk padelbana tar över Europas största shoppingcenter
Svensk padelbana tar över Europas största shoppingcenter
Liverpoolstjärnan ger sig in i padel
Liverpoolstjärnan ger sig in i padel
Den här artikeln handlar om: