Foto: Privat.
Svensk Padel

Svenska aktören tar över Europas största shoppingcenter under tre dagar

ANNONS

Den 5-7 november kommer det svenska företaget Instantpadel få möjligheten att visa upp sin innovativa padelbana under ett tredagarsevenemang i Europas största shoppingcenter Westfield London. Detta tillsammans med Game4Padel, ledande hallaktör i Storbritannien, för att visa upp varför Padel har blivit en så populär sport världen över.

— Vår världsunika lösning i kombination med Game4Padels kunskap om den brittiska marknaden kommer att tillåta oss att kunna presentera vår unika lösning på bredare front. Det är dessutom extra kul att vi får vara med och vara en del av att tillgängliggöra sporten tillika intresset för Padel rent generellt över hela Storbritannien, säger Christoffer Granfelt, medgrundare Instantpadel, i ett pressmeddelande. 

Instantpadelbana är en svensk innovation vars bana inte kräver några omfattande markarbeten utan padelbanan på Westfield London kan byggas upp på mindre än sex timmar. Det gör att evenemanget blir genomförbart i det populära shoppingcentret i London. Flera stjärnor är inbjudna för att delta: bland annat den kända tennisspelaren Andy Murray och hans äldre bror Jamie Murray. 

 Att kunna ta padel till Europas främsta shoppingdestination är bra för sporten eftersom det ger oss en fantastisk plattform för att ta den till en bredare publik, säger Michael Gradon, VD för Game4Padels, i pressmeddelandet.

”Glada över att samarbeta”

För gästerna väntar ett fullproppat schema under dagarna med aktiviteter.
Det finns även ett lokalt samarbete med välgörenhet där barn och ungdomar från området kommer få att möjligheten att spela padel för första gången.

— Det är otroligt att få välkomna en framväxande och älskad sport till oss, tillsammans med framträdanden från en mängd ikoniska sportlegender. Vi är glada över att samarbeta med Game4Padel för att möjliggöra och inspirera besökare att prova på padel, säger Melanie Lalou chef för Westfield Rise shoppingcenter i pressmeddelandet.


ARKIV: Linus Frost med en backhand-knack.

Foto: Padel-Television

Du kanske även vill läsa:
Sverige vinner igen i Dubai — tappade inte ett enda game
Sverige vinner igen i Dubai — tappade inte ett enda game
Den här artikeln handlar om: