Internationell Padel
Sofia Araujo & Lucia Sainz.
Foto: Lucia Sainz Instagram.
World Padel Tour

Officiellt: De bildar nytt stjärnpar

ANNONS

Lucia Sainz och Tamara Icardo blev ingen långvarig konstellation, de två stjärnorna spelade bara en turnering tillsammans sedan var det över. 
I stället bli det ytterligare ett rakt byte där Sainz nu kommer att spela med Sofia Araujo.

PadelDirekt har tidigare skrivit om att Icardos nya partner blir Marta Talavan och således stod Talavans förra partner Sofia Araujo utan medspelare. Och väntat nog blir det ett skifte rakt av där de nya konstellationerna således blir Sainz/Araujo och Icardo/Talavan. Alla fyra är anmälda till turneringen Mexico Open som spelas 21 november till 27 november.

”Vi är mycket glada över att tillsammans starta detta nya projekt där arbete, glädje och kamratskap alltid kommer att vara närvarande”, skriver Sainz på sin Instagram.

Talavan/Araujo har annars varit ett av årets överraskningspar och bland annat slagit ut Gemma Triay/Ale Salazar två gånger. Sainz meddelar också att hon är tillbaka under tränaren Marcela Ferraris vingar. Ferrari är en av de mest respekterade tränarna och fanns till exempel med i Fernando Belasteguins och Pablo Limas team.

”Det är väldigt roligt att träffa Marcela Ferrari. Jag vill alltid ha ditt förtroende, dina värderingar, ditt engagemang och din kommunikation i mitt team, alltid vid min sida på banan”.


ARKIV: Fantastisk boll signerad Sanyo/Tapia - Gil/Moyano. 

Den här artikeln handlar om: