Svensk Padel

Padel United gör ytterligare förvärv — tre nya padelcenter på en vecka

ANNONS

Padel United förvärvade förra veckan Ultimate Padel — och nu är det dags för nytt uppköp i Stockholmsområdet:
Jätteaktören går samman med Actionpadel, som har anläggningen i Haninge och Järfälla.

Det meddelas i ett pressmeddelande — se delar av det nedan:

— Vi är väldigt imponerade av Actionpadel, inte minst är deras fina barn och ungdomssatsning något som sticker ut och som helt går i linje med vår vision. Vi ser verkligen fram emot vad vi tillsammans med deras ledning kan åstadkomma inom padeln i stort och för ungdomsverksamheten i Stockholm, säger Markus Hellqvist, medgrundare Padel United.

Actionpadel har varit verksamma sedan 2018 och erbjuder högkvalitativ spelupplevelse i de två anläggningarna i Haninge och Järfälla. När de nu går samman med Padel United blir de en del av Stockholms ledande padelaktör, med anläggningar både nationellt och i Norge, Finland, Storbritannien och Spanien.

— Det känns väldigt spännande att bli en del av Padel United och kunna utveckla vårt befintliga erbjudande ytterligare. Vårt huvudfokus är att skapa en klubb med familjekänsla, inte minst genom vårt föreningsarbete från Padel-lekis till Akademi. Genom sammanslagningen är vi övertygade om att vi får ännu bättre förutsättningar att bygga en stark verksamhet, dels för dem som enbart spelar padel för att det är kul, dels för dem som vill nå riktigt långt inom padel. Vi har alltid haft hög kompetens inom padeln, nu får vi möjligheten att hjälpa fler, säger Dan Spinelli Scala, grundare, Actionpadel.

Padel United har sedan bolaget grundades 2018 arbetat efter devisen ”Sveriges största padelhjärta” med målsättningen att göra sporten mer tillgänglig. Efter en intensiv etableringsfas har Padel United nu över 30 anläggningar och cirka 300 banor totalt.


 

Den här artikeln handlar om: