WPT Mexico Open
Windahl/Andornino vidare i Mexico Open.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Windahl/Andornino vidare trots tuffa uppladdningen: ”4-5 timmars sömn”

ANNONS

Daniel Windahl och Martin Andornino har inlett Mexico Open på bästa möjliga sätt. 
Vinst i två set i Pre Previas första omgång. 
Resultatet skrevs till 7-6 (7-5), 6-4 mot Pablo Deltell och Miguel Morales, Spanien.

På söndagen spelade han semifinal och final i Euro Finans Invitational med Miguel Yanguas. Sedan bar det genast av till flyget som tog Windahl till Spanien och nytt World Padel Tour-kval. Första matchen i förkvalet slutade precis som Sverigetrean planerat.

”Riktigt jobbig match. 4-5 timmars sömn efter en riktigt jobbig helg i Kristianstad. Men ett bra tillfälle till träna på att flytta min lägstanivå. Handlar inte just nu om att spela bra utan bättre än motståndarna”, skriver Windahl i ett sms till PadelDirekt. 

Samma vecka som WPT:n i Malmö inleds spelas också Mexico Opens Pre Previa (förkval) och Previa (kval), ett kval som alltså genomförs i Spanien. 

Daniel Windahl/Martin Andornino, som den senaste tiden har spelat flera bra turneringar tillsammans, gick in i den första omgången och gick segrande ur den. 

2-0 i set, 7-6 (7-5), 6-4 mot Pablo Deltell, rankad 191, och Miguel Morales, rankad 190 i en match de på pappret också skulle vinna. Nästa match spelas klockan 16.00 i dag, då ställs den svensk-argentinska duon mot det italienska paret Simone Cremona (151)/Marco Cassetta (191). 

”Jag har okej koll på dem. De spelar bra och gjorde det bra i morse. Blir ytterligare en tuff uppgift”. 

I helgens Euro Finans Invitational-turnering i Kristianstad hade Windahl tillsammans med Miguel Yanguas det lite tuffare än vanligt och för första gången vann de inte. 

Själva huvudturneringen i Mexiko spelas inte förrän i slutet av november. Innan dess ska både Malmö Open, VM och Buenos Aires Master avverkas.

 


 

Den här artikeln handlar om: