Höjdpunkter från Padel-Television
Euro Finans Invitational

TV: Silingo och Vasquez bryter dominanternas svit — se ”turneringens boll”

ANNONS

Simon Vasquezs ordinarie Euro Finans-partner tvingades lämna återbud — in kom i stället Agustin Silingo.
Succén var omedelbar — fyra raka segrar i Kristianstad och finalseger över Daniel Windahl/Miguel Yanguas.

Den argentinska 38-åringen Agustin Gomez Silingo var tongivande när han bärgade Euro Finans Invitational-titeln tillsammans med Simon Vasquez.

6–4, 6–2 skrevs slutresultatet till — vilket innebär att den nykomponerade duon inte tappade set i någon av turneringens fyra matcher.

— Jag hade en känsla av att jag skulle väldigt bra padel och det lyckades vi med, på ett helt annat sätt än på förmiddagen, säger Simon Vasquez till Padel-Television.

I första set fick Silingo/Vasquez till ett tidigt break till 3–1, och i andra set spelade båda två prickfritt samtidigt som Daniel Windahl hade det desto jobbigare.

— Av Euro Finans-turneringarna var det här Windahl och Yanguas sämsta. I finalen är det Danne som inte riktigt kommer upp i nivå, säger Padel-Televisions expert Andreas Pålsson.

Simon Vasquez svar på frågan om hur det är att spela med Agustin ”La Bestia” Silingo.

— Det är helt fantastiskt, det känns väldigt, väldigt bra. Jag själv har utvecklat min padel väldigt mycket senaste åren och har känt att ibland är det svårt att spela med spelare som kanske inte tänker likadant. Jag känner att jag och Agustin har samma tänk, vi följer upp varandras bollar och har varandra där vi vill ha varandra. Då flyter det på.

Den här artikeln handlar om: