Daniel Windahl.
World Padel Tour

Windahl klar för sin andra WPT-huvudturnering

ANNONS
Daniel Windahl och Martin Andornino är för andra gången på kort tid klara för huvudturneringen på en WPT-challenger.

I Alfafar, strax utanför Valencia, vann den svensk-argentinska duon i raka set över Miguel Gonzalez Garcia och Diego Gil Batista med 6–3, 6–4. 

Det var Windahl och Andorninos kvalseger nummer två i Alfafar — duon har verkligen hittat rätt tillsammans trots att de kamperat under relativt kort tid. På WPT Challenger i Albacete för två veckor sedan nådde duon åttondelsfinal och förra veckan åkte de ut i Menorca Opens Previa efter att ha fallit i tiebreak i första set.

Redan klockan 16.00 är det dags för Daniel Windahl och Martin Andornino att kliva in i huvudrundan, där Victor Manuel Mena Gil och Fran Ramirez Navas väntar. Ett motstånd som är långt ifrån omöjligt att besegra.

Fakta: World Padel Tour Challenger

WPT Challenger är en underturnering till WPT där de åtta bäst rankade damerna och 12 bäst rankade herrarna inte får ställa upp.

Det är turneringen på World Padel Tour som har lägst rankning och därmed är enklast att få ställa upp i. Med andra ord perfekt om du vill samla poäng för att komma in i de större turneringarna. Vinner du en Challenger så får du 120 poäng. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: