På bilden: Daniel Windahl.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Efter två segrar — Windahl utslagen ur Previa: ”Tar med mycket positivt”

ANNONS
Två nya segar i en ännu en World Padel Tour-tävling för Daniel Windahl men efter det tog det återigen stopp för svensken med nya partnern Martin Andornino.

På Menorca föll paret med 6-7, 1-6. 

”De var tuffa. Det skiljde bara nån poäng i första set. I andra fick de med sig otroligt mycket momentum samtidigt som vi gjorde något enkelt misstag”, skriver Daniel Windahl i ett sms till PadelDirekt. 

Det svensk-argentinska paret stod upp bra i första set mot det tuffa helspanska paret Jose Solano Marmolejo/Juanlu Esbri Gonzalez, båda rankade kring 80-90, och tog det till tiebreak. Det slutade dock med förlust 4-7 och i andra set var det inget snack. Där vann Solano Marmolejo/Esbri Gonzalez enkelt med 6-1. 

”Hade vi tagit första hade blivit en helt annan match, men så är det ibland. Man får stolpe in nästa gång. Det är bara att jobba vidare. Det är ändå tredje eller fjärde previan i rad. Jag tar med mig mycket positivt”, fortsätter han. 

Nästa tävling för Windahl/Andornino blir Alfafars Challenger i Valencia. 

”Jag trivs faktist väldigt bra med Martin. Älskar hans fajtingspirit. Sen är han en skicklig spelare. Inte omöjligt att vi fortsätter ännu längre. Vi har dessutom rätt mycket poäng tillsammans som gör att vi blir högre seedade”.

Därmed är alla svenska herrar utslagna ur denna WPT. Däremot går Amanda Girdo in i turneringen i morgon klockan 12.00. Då spelar hon och Nela Brito, rankad 52, Pre Previas (förkval) andra omgång. 


Den här artikeln handlar om: