WPT Masters Barcelona
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Stor skräll direkt— WPT-vinnarna Capra/Sanchez utslagna av 19-rankat par

ANNONS

Luciano Capra och Maxi Sanchez är ute ur Barcelonas WPT Master redan efter den första omgången. 
De är det efter att ha förlorat mot Antonio ”Pincho” Fernandez/Jose Garcia Diestro. Resultatet skrevs till 7-6, 6-7, 6-3. 

Så har den första riktigt stora skrällen kommit i Barcelona och den gjorde det redan efter den första omgången av huvudturneringen.

Antonio ”Pincho” Fernandez, som kamperar ihop med Simon Vasquez i Euro Finans Invitational, och hans partner Jose Garcia Diestro besegrade Valladolids Mastersmästare Luciano Capra och Maxi Sanchez — rankade sjua inför turneringen. 

Matchen var tajt där båda lagen vann varsitt tiebreak men när det väl skulle avgöras stod den så lugnt och metodiskt spelande Pincho Fernandez och hans 44-rankade partner Jose Garcia Diestro där som vinnare. 

Tillsammans med segern i den första omgången av Marbellas Master i juni och segern i FIP Star-turneringen Sardegna Open för en och halv vecka sedan är det här parets främsta prestation den här säsongen. 

För Sanchez/Capra var det en riktigt missräkning. De två har förutom vinsten i Valladolid dessutom två semifinalplatser den här säsongen. 

För Fernando Belasteguin/Sanyo Gutierrez, som hade två raka förluster i första omgången av två raka turneringar, gick det bättre. De besegrade Adrian Allemandi/Coki Nieto med 6-4, 6-3 och är tillbaka på vinnarspåret. I nästa omgång kan de få möta paret de åkte ut mot senast — Miguel Yanguas/Miguel Lamperti. 

Sanyo Gutierrez & Fernando Belasteguin.

Sanyo Gutierrez & Fernando Belasteguin. Foto: World Padel Tour.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: