World Padel Tour Malaga
På bilden: Pablo Lima Agustin Tapia & Javi Garrido.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Garrido i toppform — nu väntar storstjärnorna

ANNONS

Javi Garrido, Spanien, med Juan Cruz Belluati, Argentina, är klara för åttondelsfinal på World Padel Tour i Malaga. 
De är det efter 6-4, 7-5 mot Agustin Gutierrez/Mati Diaz. 

Detta är verkligen året Javi Garrido har hittat hem med sin stora potential. 20-åringen som länge ansetts vara en stor talang börjar nu också visa upp bra resultat på World Padel Tour. Han vann tillsammans med Lucho Capra så sent som i söndags Challenger-tävlingen Ibereolica Lerma och är nu klar för åttondelsfinal i Malaga. Där väntar vinnarna i Las Rozas, storstjärnorna Pablo Lima/Agustin Tapia, som dessutom kommer från en vinst i America vs Europe i Båstad. 

Svenskbekantingen Garrido har spelat på både Swedish Padel Tour och på FIP Gold-tävlingen i Upplands Väsby tillsammans med Simon Vasquez. 

Det går bra för andra unga padeltalanger också. Arturo Coello, 19, tillsammans med sin nya partnern Javi Ruiz spelade bländade padel i sin åttondelsfinal mot Juan Mieres och Martin Pineiro och vann med 6-1, 6-1. För dem väntar ännu tuffare motstånd — Ale Galan och Juan Lebron. 

En annan yngling, Miguel Yanguas, spelar just nu tillsammans med Miguel Lamperti i ett rykande hett möte mot Maxi Sanchez/Lucho Capra. Ivan Ramirez, 20, möter tillsammans med Gonzalo Rubio tufft motstånd i Alex Ruiz/Franco Stupaczuk senare i dag. 

Den yngsta av dem alla, Javi Leal, 18, som tillsammans med Miguel Semmler slog ut Daniel Windahl/Maty Marin åkte ut efter att Miguel Semmler skadat sig. 

Den här artikeln handlar om: