PadelDirekt på EM i Marbella
EM-området vid La Canada, Marbella.
Foto: Martin Nilsson
Padel-EM

Inget tv-produktionsbolag på plats i Marbella — hela EM-kvalet i fara

ANNONS
I går kunde PadelDirekt berätta att Sveriges första kvalmatch flyttats i både tid och rum — ett drygt dygn innan matchstart.
Nu pekar mycket på att tv-sändningarna från kvalet går i stöpet.
PadelDirekts EM-bevakning presenteras av RS

MARBELLA.

— Vi jobbar på att hitta ett produktionsbolag som sänder lördagens matcher, säger Internationella Padelförbundets tävlingsansvarige Quecco Catalan till PadelDirekt.

Vi träffar honom vid EM-området vid La Canada som fortfarande håller på att färdigställas inför Europamästerskapet som officiellt invigs på söndagskvällen. Svenska tv-bolaget Padel-Television är på plats för att komma i ordning och förbereda studion för att kunna streama matchen till glädje för alla svenska supportrar, men utan ett producerande bolag (det vill säga bolaget som sköter alla kameror och teknik) finns det ingen signal för Padel-Television att ta emot, och då uteblir sändningarna helt.

Bolaget som köpt produktionsrättigheterna, spanska Padel View, är inte på plats när vi besöker EM-området och det är i skrivande stund oklart varför de inte ser ut att hinna bli redo att leverera tv-bilder från EM-kvalet.

Lördag klockan 19.45 ställs Sverige mot Danmark och PadelDirekt kommer att vara på plats och direktrapportera här på sajten. 


UPPDATERING 17.00

Padel-Television hälsar att man jobbar febrilt för att kunna lösa stream från Sverige—Danmark. Men de kan inte lova att det blir av.


RS Sports lanserar egen klädlinje i sommar. Få förtur till lanseringen av RS Sportswear Collection här.


Du kanske även vill läsa:
Windahl byter WPT-partner — Knutsson letar nytt: ”Jag är ute på marknaden”
Windahl byter WPT-partner — Knutsson letar nytt: ”Jag är ute på marknaden”
Den här artikeln handlar om: