PadelDirekt på EM i Marbella
En av EM-banorna.
Foto: PadelDirekt
Padel-EM

Kvalmatcherna sänds — trots märkliga tv-beskedet: ”Blir en gerilla-lösning”

ANNONS
Dryga dygnet innan EM-kvalet skulle dra i gång för Sverige fick Padel-Television, som köpt rättigheter att sända alla blågults matcher från Marbella, beskedet att produktionsbolaget inte är på plats under kvalet.
Nu har Padel-Television själva lyckats säkra en enkel en-kameraproduktion.
PadelDirekts EM-bevakning presenteras av RS

— Spanjorerna är bra på att spela padel men sämre på att organisera, kan man ju säga. Nu har vi lyckats få till något av en gerilla-lösning eftersom så många svenskar vill se kvalet, säger Padel-Televisions Johannes Thomhave.

Padel-Television har arbetat febrilt under lördagen för att kunna sända Sveriges möte med Danmark 19.45 på lördagskvällen. Produktionen kommer inte att bli som man tänkt sig eftersom produktionsbolaget som köpt rättigheterna till EM inte dyker upp förrän EM-slutspelet drar i gång på måndag.

— Vi är glada att kunna visa matchen, även om det blir en väldigt simpel en-kameraproduktion. Padel-Television ber om ursäkt till alla som förväntar sig kvaliteten vi haft på SPT-sändningarna, men den här gången går det helt enkelt inte att få till, säger Johannes Thomhave.

Han beklagar att man varken kommer att kunna erbjuda kommentatorer eller resultattavla.

— Vi kommer att försöka uppdatera tittarna med resultat så gott det går, vi jobbar i detta nu på att få till det på bästa möjliga sätt. Men vår programledare Emilie Wiklander är på plats och kommer att hålla i någon enklare form av studio.

PadelDirekt kommer att direktrapportera från Sverige—Danmark med start 19.15.


RS Sports lanserar egen klädlinje i sommar. Få förtur till lanseringen av RS Sportswear Collection här.


Den här artikeln handlar om: