Cayetano Rocafort.
Foto: Filip Isacsson
APT Padel Tour

Caye klar för APT-semi: ”Kommer ge allt för att ge Sverige sin första internationella padeltitel i historien”

ANNONS
Cayetano Rocafort och Miguel Oliveira är klara för semifinal i Lieges APT-turnering efter att ha krossat de belgiska hoppen Jerome Peeters och Guillaume Crasson.

— Jag är superglad och jättetaggad på att spela en semifinal på en internationell tour, säger Cayetano Rocafort till PadelDirekt.

Kvartsfinalen på fredagskvällen slutade 6–2, 6–1 i favör för det spansk-portugisiska paret Rocafort/Oliveira. Imponerande siffror efter att de dagen innan även tagit hem åttondelsfinalen i överlägsen stil.

Sverigetvåan Cayetano Rocafort, som dominerat på Swedish Padel Tour i par med Simon Vasquez senaste året, berättade för PadelDirekt inför sin APT Padel Tour-debut i torsdags att han äntligen hittat formen igen. Han känner sig bättre än på mycket länge.

Nu laddar han om inför att spela semifinal klockan 18.30 på lördagskvällen (streamas på Youtube). Tillsammans med Miguel Oliveira — rankad 55:a i världen i fjol — ska Rocafort försöka besegra holländarna Uriel Maarsen och Bram Meijer.

— Jag kommer verkligen ge allt för att ge Sverige sin första internationella padeltitel i historien. Det är mitt mål, säger Rocafort och tillägger:

— Jag har skrivit historia med Simon Vasquez på WPT, jag skrev historia med honom genom att vinna åtta SPT:s i rad. Nu är en APT-titel mitt stora mål.

Fotnot: Sydamerikanska spelare deltar inte i turneringen i Liege på grund av reseproblemen under covid-19-pandemin.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: