På bilden: Johan Gunnarsson t.v. Kim Ahlqvist t.h.
Foto: Privat.
Nya padelanläggningar

Bygger padelstadens första singelhall: ”Enormt intresse”

ANNONS

Sverige upplever en ”padelboom”. Helsingborg är inget undantag. Sporten är den snabbast växande sporten i landet och nya utövare hittar till hallarna varje dag. 

”Det finns fler än 45 dubbelbanor inomhus i Helsingborg men inga banor för singelspel inomhus — nu kommer de första”, skriver Two Padel Arena i ett pressmeddelande.

Inom kort öppnar Two Padel Helsingborgs första singelbane-hall. Med en takhöjd på mer än åtta meter kommer utövarna att bjudas in till en hall med bra akustik och en härlig miljö, menar vd:n Kim Ahlqvist.

— Vi är väldigt glada över att kunna genomföra den här satsningen för alla som bor i Helsingborg. Vi vet av erfarenhet att det finns ett enormt intresse för padel på singelbanor och tror inte att Helsingborg är ett undantag, säger Kim Ahlqvist, vd för Two Padel Arena, samt delägare i Nybro City Padel som arrangerade den förra SPT-tävlingen. 

Hallen växer nu fram i en tidigare lagerlokal på Garnisonsgatan i Berga och öppnar till sommaren, senast i juli månad. Det kommer till en början att finnas fyra singelbanor i hallen. 

— Idag finns inga singelbanor inomhus i Helsingborg. Vi vill sticka ut med den här satsningen och kommer att bygga en riktigt läcker hall med de bästa förutsättningarna för att kunna utmana sin kompis, kollega, chef eller förälder i padel, säger Johan Gunnarsson, delägare i Two Padel Arena.

Two Padel Arena i Helsingborg kommer inledningsvis att ha en person anställd. Förutom singelbanor kommer hallen också att innehålla lounge, omklädningsrum och kök.

Helsingborg är en väletablerad padelstad och var till exempel arrangör för SM i september. Det är också där som den första Euro Finans Invitational-tävlingen kommer att hållas. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: