Foto: Nybro Padel & Filip Isacsson.
Swedish Padel Tour

Klart: Här spelas nästa SPT: ”En padelbomb”

ANNONS

Nybro Padelklubb kommer att arrangera nästa deltävling i Swedish Padel Tour som går av stapeln 20-21 mars i nybyggda Nybro City Padel.

I helgen spelades årets första SPT-deltävling i WAP i Örebro. I dag kom beskedet var nästa tävling spelas. Det blir i den nybyggda hallen Nybro City Padel i Nybro.  

— Vi ser fram emot en ny spännande och intensiv tävling där nya viktiga poäng står på spel i SPT-racet och kampen om åtråvärda wildcard till WPT-tävlingen i Malmö fortsätter, skriver Svenska Padelförbundets kommunikationschef Kent Persson i ett pressmeddelande. 

Kim Ahlqvist, delägare Nybro City Padel:

— Vi är jätteglada över att vi fått frågan och kunde inte tacka nej. Vi byggde vår centercourt med den röda mäktiga mattan utifrån att vi ville hålla den här typen av tävlingar. Det känns verkligen roligt. Det här är förstås en padelbomb i regionen.

Precis som i Örebro kommer prissumman att ligga på 120 000 kronor. Klart mer än förra året.

— Vi är absolut redo. Vi har redan hunnit inleda arbetet med tävlingen och har bra kontakt med padelförbundet. Vår målsättning är att arrangera en av de bästa SPT-tävlingarna som hållits, fortsätter Kim Ahlqvist. 

Hur kommer ni hantera de restriktioner som finns?
— Vi har en väldigt bra dialog med padelförbundet och kommer säkerställa att tävlingen kan genomföras under smittsäkra former. I Örebro lyckades man väldigt bra med detta och det kommer vi också att göra.

Kommer ni köra corona-tester eller bara ta tempen som i Örebro?
— Där får jag återkomma. Men tempen kommer vi absolut att ta.


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Du kanske även vill läsa:
Windahl: "Padeln blev räddningen i mitt liv"
Windahl: "Padeln blev räddningen i mitt liv"
Den här artikeln handlar om: