Foto: World Padel Tour & PadelDirekt
Svensk Padel

Klart: Här är alla par i Euro Finans Invitational

ANNONS

Under de senaste veckorna har spelarna till Euro Finans Invitational presenterats en efter en, nu har även spelarkonstellationerna blivit officiella, det meddelar de i ett pressmeddelande. 

Paren kommer förbli intakta genom hela turneringen och i samtliga fall, förutom ett, blir det svenska toppspelare i par med spanska WPT-stjärnor.

Bland paren återfinns bland annat John Larsson som parar ihop med helgens succéspelare från World Padel Tour, Arturo Coello som tillsammans med Miguel Lamperti tog sig hela vägen till semifinal.

Paret Ivan Ramirez och Miguel Yanguas som nådde kvartsfinal kommer också till start, här i par med Pablo Figueroa respektive Daniel Windahl. På damsidan spelar Tamara Icardo, som även hon nådde semifinal i helgens WPT i Madrid, tillsammans med Anna Åkerberg.

”Känns helt öppet”

— Det här ger våra svenska stjärnor möjligheter att matchas mot spelare på en helt ny nivå och samtidigt med partners som i princip växt upp med padel. Vi har tillsammans med spelarna försökt hitta konstellationer som spelmässigt skapar spännande förutsättningar och på förhand känns det helt öppet, säger Tour Manager Reza Deheshjoo, 

Alla paren, förutom Sofia Arvidsson och Baharak Soleymani som valt att ta sig an utmaningen tillsammans, består av svenska toppspelare ihopparade med en spansk toppspelare, 

Första deltävlingen kommer att genomföras den 15-16 maj i Helsingborg Arena. Matcherna kommer sändas på C More och Sportkanalen.

Damtävlingen avgörs i två semifinaler följt av en final och en placeringsmatch. Herrarna inleder med ett gruppspel med tre lag i varje grupp där det sedan spelas semifinal och final.


Paren

Herrar: 

Calle Knutsson / Javi Leal 

Cayetano Rocafort / Gonzalo Rubio 

Daniel Windahl / Miguel Yanguas 

John Larsson / Arturo Coello 

Pablo Figueroa / Ivan Ramirez 

Simon Vasquez / Antonio ”Pincho” Fernandez 


Damer: 

Amanda Girdo / Claudia Jensen 

Ajla Behram / Araceli Martinez 

Anna Åkerberg / Tamara Icardo 

Baharak Soleymani / Sofia Arvidsson 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: