Lina Hedlund.
Foto: NK Padel & Social
Nya padelbanor

NK Padel kan nu bokas — så många timmar är abonnemangs-tider

ANNONS

Ställ in alarmet på 00.01 den 4:e april.
Då bör du öppna Playtomic-appen för att bli en av de första att boka en timme padel på NK:s tak.
— Det känns jättekul att äntligen få öppna. Det blir så himla najs där uppe, säger Lina Hedlund.

De fyra banorna på Nordiska Kompaniets tak mitt i Stockholm har målet att vara det mest centrala och exklusiva alternativet i padel-Sverige. Ja, kanske i hela padelvärlden.

Den 15:e april är det smygöppning för sponsorer, delägare och samarbetspartners. Dagen efter bjuds både abonnemangskunder och en mängd kändisar in för spel dagen lång. Utöver padel finns möjlighet att guidas ev experter i utegymmet och provsitta i lyxbilar.

— Det blir bubbel och massörer på plats, men ett väldigt begränsat mingel. Det blir liksom ”in och ut” för alla även på smygöppningen, med tanke restriktionerna. Vi lyxar till det ordentligt den 16:e då vi kommer ha sex Porsche-bilar som blir som en shuttle. Så gästerna kommer strax innan sin padeltid och direkt efter är det tack och hej.

Det berättar Lina Hedlund — ansvarig för NK:s padelsatsning "NK Padel & Social by Ascaro" — för PadelDirekt.

Den 18:e april kommer de första padeltimmarna som kan bokas av gemene man att spelas. Det innebär att bokningar kan göras från och med 4 april.

Hur många tider kommer då vara tillgängliga på Playtomic framöver? Lina Hedlund beskriver bokningsläget.

— 50 procent av tiderna är uppbokade av abonnemangstider. Och så kommer vi att ha onsdagar och torsdagar klockan 14–22 som eventkvällar. Övriga tider kan bokas av allmänheten, säger NK Padel-chefen.

En primetime-tid på NK Padel är den dyraste speltimmen i padel-Sverige hittills: 750 kronor är kostnaden för 60 minuter på Nordiska Kompaniets tak kvällar och helger.

PadelDirekt kommer att vara på plats under smygöppningen den 15:e april, så håll utkik efter bilder och video från taket här på sajten och på våra sociala medier.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: