Lina Hedlund.
Foto: NK Padel & Social
Nya padelbanor

Stjärnartisten ska driva NK Padel

ANNONS

Nu är det klart vem som ska driva padelanläggningen på NK:s tak i Stockholm: Ingen mindre än programledaren och artisten Lina Hedlund.
— Jag hoppas att musik ska vara en stor del av innehållet på taket när väl pandemin är över, säger hon.

Lina Hedlund var tidigare medlem i gruppen Alcazar och programledde fjolårets upplaga av Melodifestivalen. Under coronapandemin har artistuppträdandena blivit färre, som för alla i musikbranschen, och Lina har därför breddat sig och blir nu ansvarig för NK:s padelsatsning ”NK Padel & Social by ASCARO”.

— Jag älskar att jobba och vill ha saker att göra. Corona har varit förödande för min bransch, men jag har alltid varit en projektledare och gillar att starta nya koncept. Denna satsning är verkligen någonting utöver det vanliga och det är otroligt kul att vara en del av padelkonceptet som hela Stockholm pratar om just nu, säger Lina Hedlund som inte kommer att sluta som varken artist eller programledare. 

— Ascaro Padel på NK:s tak blir min fasta bas och tanken är att vi ska bjuda på spännande events på taket där jag har möjlighet att använda mina kontakter och min erfarenhet från nöjesbranschen.

Padel är en av världens snabbast växande sporter och även Lina Hedlund har blivit biten. 

— Jag gillar träning, fysisk aktivitet och att socialisera med vänner. Dessutom gillar jag att tävla. Och Padel innehåller allt det, säger hon.

Grundarna av NK Padel & Social by Ascaro – modeprofilen Oscar Arrsjö och reklambyråentreprenören Christian Albinsson – har visionen att taket på Regeringsgatan 47 ska bli världens mest spektakulära padelanläggning. För att skapa den familjära och sociala stämning som kännetecknar en populär plats utgör Lina Hedlund en viktig pusselbit. 

— Vi vill vara en mötesplats som är exklusiv och inkluderande. Lina Hedlund är som klippt och skuren för rollen som ”mood manager”, man blir på gott humör bara man ser henne, konstaterar Oscar Arrsjö. 

Du kanske även vill läsa:
Padelbanor byggs på NK:s tak
Padelbanor byggs på NK:s tak
Den här artikeln handlar om: