Den före detta Avicii-managern Ash Pournouri är en av investerarna för padel på NK.
Foto: Pressbild, Gustav Gräll & pressbild NK.
Nya padelanläggningar

Aviciis tidigare manager bakom NK:s padelbanor

ANNONS

Nu kommer för första gången officiell information om padelbanorna som byggs på NK:s tak: banorna öppnar i vår och bakom satsningen ligger en modeprofil och reklamentrepenör. 

Ascaro, ett nystartat premiummärke inom padelmode, hälsa och träning kommer att driva padelsatsningen på Nordiska Kompaniets tak. 
Företaget är startat av modeprofilen Oscar Arrsjö och reklambyråentreprenören Christian Albinsson.

Det är som en del av varuhuset NK:s storsatsning som det kommer att spelas padel på taket (sjunde våningen) på NK Parkaden i Stockholm. Projektet har fått namnet NK Padel & Social.

— Padel är en av världens snabbast växande sporter och växer som bekant explosionsartat i Sverige, särskilt i Stockholm. Vi vill skapa en skön livsstil runt padeln med NK:s tak som hemvist. Vi tror att det kan bli världens mest spektakulära padelanläggning, säger Oscar Arrsjö, grundare av Ascaro i ett pressmeddelande.

Tanken att utveckla en padel- och träningsanläggning har funnits i flera år och det har tagit lång tid att få alla bitar på plats, men nu byggs det för fullt på taket och i april nästa år slås portarna upp för en padel- och träningsanläggning. Det är livsstilsvarumärket Ascaro som kommer att driva och utveckla premiumanläggningen. Planerna är storslagna. 

 Vår vision är att taket kommer att utvecklas till en inbjudande social mötesplats för stockholmare och turister – en smältdegel med padel som bas men med spännande möten mellan människor som det stora värdet, konstaterar Christian Albinsson, medgrundare. 

En gedigen lista av investerare står bakom projektet, bland andra före detta Avicii-managern Ash Pournouri som idag är framgångsrik investerare, techmiljardären Henrik Persson Ekdahl och riskkapitalprofilen Mårten Vading. 
Du kanske även vill läsa:
Exklusivt: Här byggs padelbanorna på NK
Exklusivt: Här byggs padelbanorna på NK
Den här artikeln handlar om: