Utomhus-bana / Fasaden på Torsgatan i Stockholm.
Nya padelbanor

I april öppnar Stockholms mest centrala padelbana: ”Väldigt stolta”

ANNONS

Tio minuters promenad från Stockholms centralstation anläggs just nu huvudstadens mest centrala padelbana.
— Vi är väldigt stolta, säger Lisa Montin, projektledare på Castellum.

På Torsgatan 22–30, i fastigheten där Stockholm Vattens huvudkontor funnits tidigare, byggs en utomhus-padelbana med tillhörande läktare och padelbutik. Något som padelfeber.se tidigare rapporterat.

— Vi är väldigt pepp på att banan kommer på plats, vi hoppas kunna öppna upp i april, säger fastighetsbolaget Castellums projektledare Lisa Montin till PadelDirekt.

Hon berättar att banan kommer att drivas av padelåterförsäljaren Padler.se, som redan hunnit öppna en padelbutik i en av byggnaderna som ramar in innergården där banan anläggs. Tanken är att anläggningen delvis ska fungera som rackettest-center.

— Det är två innergårdar som berörs av padelsatsningen, och i anslutning till banan kommer det även att finnas ett utegym och en läktare. Det här är nåt som efterfrågas av både företag och privatpersoner så vi är väldigt stolta över att erbjuda detta, säger Lisa Montin.

Kommer banan att kunna bokas av gemene man?
— Ja, det kommer att finnas både abonnemangstider och möjlighet att boka precis på samma sätt som man bokar andra banor.

I april öppnar även NK Padel & Social på Nordiska Kompaniets tak. Gänget bakom NK-satsningen har berättat att det blir två banor med tak och två banor utan tak. Det blir alltså fem välbehövliga nya banor för stockholmarna som törstar särskilt mycket efter lediga tider just nu eftersom Globen Padel tillfälligt stängt ner.




📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: