Foto: Bildbyrån.
Svensk Padel

Globen Padel har bommat igen — då öppnar man igen

ANNONS

I dag stänger Globen ner för ytterligare padelspel. Anledningen stavas konståknings-VM som inleds den 22 mars. 
Från och med mitten av april öppnar de återigen upp för padel. 

”Från och med 1 mars kommer Globen Padel ta en paus för att ge utrymme för konståknings-VM i arenan. I mitten av april öppnar vi upp igen för bokning och spel åtminstone fram till och med maj månad ut”, skriver Globen padel på sin hemsida. 

Globen padel har varit spelbart sedan den 29 november i fjol. Globen padels kommunikatör Frida Höök berättade för en tid sedan att de inte utesluter att det kan bli spel i Globen även under sommaren. 

— Avtalet förlängs med kort varsel men de har så klart bra framförhållning så det blir inga problem för oss. Vi kan ta ner banorna fort om det skulle krävas, har Frida Höök tidigare sagt till PadelDirekt angående hur deras kommunikation med Stockholm Live förs. 

Stockholm Live är bolaget som sköter driften av bland annat Globen. 

Det är dock fortsatt oklart om det kommer att bli några padelturneringar eller liknande i Globen. Tidigare har det kommunicerats att flera världsspelare vill komma och spela. 

— Jag vet att Agustin Tapia, Miguel Lamperti och Fernando Belasteguin har sagt att de vill komma hit och spela, har delägaren Patrik Höök tidigare sagt. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: