Foto: TV4 / Alfa Padel
Nya padelbanor

Gladiator bakom nytt stort padelcenter i centrala Linköping: ”Ett nav”

ANNONS

I vår slår portarna upp till Alfa Padel i Linköping. Det centrala läget vid Resecentrum gör att satsningen sticker ut bland landets alla nya padelanläggningar.

Alfa Padel hyr in sig i jättefastigheten ”Alfabetet” och erbjuder 10 banor, varav 6 dubbelbanor och 4 singelbanor. 

— Som en del av företagets intresse för träning och friskvård erbjuder Alfa Padel mer än bara padel, som exempelvis padelfys, uppvärmningsmöjligheter och sjukgymnastik för att förebygga och för att minska skaderisken på padelbanan, säger Peter Blaha en av Alfa Padels delägare, bland annat känd som Pansar i TV4-klassikern Gladiatorerna.

Att Alfa Padel hyr in sig i Alfabetet (tidigare kallat Hjalmar Blomqvisthuset) ger fastigheten ytterligare en dimension: där finns bland annat Linköpings största coworking-site, ett crossfit-gym och en konferensanläggning.

— Med våra tio banor hoppas vi kunna skapa möjligheter för fler att spela padel i en modern anläggning på gångavstånd ifrån centrala Linköping. Alfabetet är ett nav för många verksamheter och vi ser att fler och fler efterfrågar en bredd på aktiviteter på och runt sin arbetsplats, säger Carl-Fredrik Grönhagen, vd på Mannersons Fastigheter som äger Alfabetet.

Alfa Padel är en gemensam satsning av Mannersons Fastigheter och CrossFit Highway i ett nytt bolag. I hallen kommer padelshop, loungedel samt omklädningsrum med duschar och låsbara skåp att finnas. 

Grundarna går i dagsläget inte in närmare på vilken månad det blir premiär för det nya padelcentret.

Du kanske även vill läsa:
We Are Padel öppnar sju (!) padelcenter 2021: ”Målet är ännu fler”
We Are Padel öppnar sju (!) padelcenter 2021: ”Målet är ännu fler”
Den här artikeln handlar om: