Gabriel Börjesson, mässansvarig.
Foto: Scandinavian XPO / At Event
Svensk Padel

Avslöjar: Då arrangeras Nordens första padelmässa

ANNONS

Enligt uppgifter till PadelDirekt står det nu klart en gigantisk padelmässa går av stapeln 18–21 november 2021 i Scandinavian XPO vid Arlanda Flygplats.

Ett ännu okänt eventbolag ligger bakom ett jätteevenemang som blir det första i sitt slag i Sverige, ja kanske i hela padelvärlden. 

Utöver att det blir en klassisk mässa där utställare från olika delar av Europa visar upp rackets, padelutrustning eller annan form av padelverksamhet så kommer eventbolaget att arrangera två enorma padelturneringar. Planen är att det blir minst två olika turneringar, en för ungdomar och en för motionärer.

Enligt källor till PadelDirekt ska mässevenemanget bli ett stående inslag varje år och förhoppningen är att kunna arrangera padelmässan i Göteborg 2022. 

Att en av mässhallarna på Scandinavian XPO blir padelcenter i februari är förstås en stor anledning till att den gigantiska padelmässan hamnar just där, ett stenkast från Arlanda Flygplats.

Uppdatering 12.15

Ett par timmar efter PadelDirekts avslöjande skickade eventbolaget At Event Sweden ett pressmeddelande om den nya padelmässan. En rättelse är därför på sin plats: mässan pågår 19–21 november.

”I ett samarbete mellan ledande branschaktörer, Svenska Padelförbundet och eventbolaget At Event Sweden AB har man tillsammans skapat Sveriges stora mötesplats för padelsporten – Padel Expo”, skriver man i pressmeddelandet.

— Vi har under de senaste två åren sett en stadigt ökande trend när det kommer till padel så vi var väldigt exalterade över att få chansen att möta behovet genom att skapa en mötesplats tillsammans med branschen, säger Gabriel Börjesson, VD på At Event.


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

FAKTA

Nya padelmässan Padel Expo

När: 19-21 november 2021 • Var: Scandinavian Xpo, Stockholm • Utställare: Företag som arbetar med och/eller har lösningar för padel • Besökare: Dag ett är dedikerad till B2B medan dag två och tre för B2C (allmänheten) • Arrangör: At Event Sweden AB • Övrigt: Fri parkering, goda kommunikationer med flyg, tåg, buss, taxi och bil. Flera restauranger med stort utbud finns på mässområdet.

Du kanske även vill läsa:
Klövern öppnar padelcenter i Arlandas nya mässhallar: ”Tvekade aldrig”
Klövern öppnar padelcenter i Arlandas nya mässhallar: ”Tvekade aldrig”
Den här artikeln handlar om: