Camilla Godberg, vd Klövern Padel.
Nya padelbanor

Klövern öppnar padelcenter i Arlandas nya mässhallar: ”Tvekade aldrig”

ANNONS

I februari öppnar Klövern Padel upp för spel på 5 000 kvadratmeter i nya mässhallarna på Scandinavian XPO.
— Läget mellan Stockholm och Uppsala och att lokalerna är så fina gjorde att vi vill öppna för padel där, säger Camilla Godberg, vd på Klövern Padel till PadelDirekt.

På onsdagen Stockholmsmässan i strax söder om city, i dag en mässa vid Arlanda norr om Stockholm. Tempot för nya padelsatsningar snarare accelererar än avtar.

Fem minuter från Arlanda Flygplats, drygt 20 minuter från Stockholm och Uppsala. I flygplats-mässans Hall 1 öppnar Klövern en ny padelanläggning som ska innehålla 13 banor. 

— Att vi under denna tuffa tid ändå har kunnat erbjuda människor någon typ av möte och träning känns fantastiskt. Vi tvekade aldrig en sekund på detta samarbete då vi ser på hälsa och framtidens möten på samma sätt, säger Camilla Godberg.

Scandinavian XPO har slutit avtal med Klövern Padel fram till hösten, närmare detaljer än så vill inte vd:n Camilla Godberg gå in på. Men förhoppningen är att padeln ska få vara kvar vid Arlanda över tid och erbjuda besökarna en kombination av möten, konferenser och padel i den enorma anläggningen.

— Vi kommer att ha draghjälp av varandra, när pandemin är över vill vi att det ska bli en enda stor mötesplats med träning och hälsa i fokus. Det är kul att vi kan erbjuda en plats med mer än bara banor att spela på. Personal att prata med, restuarang, shop med rackets att testa på. Man ska vilja vara där.

Staffan Littmarck, vd för Scandinavian XPO, är inne på samma spår.

— Hälsosamma och omväxlande möten är en del av Scandinavian XPO:s sätt att arbeta och därför känns det extra positivt och bra att kunna presentera vårens samarbete med Klövern Padel. Nu erbjuder vi tillsammans hälsosamma och säkra möten i form av konferenser i våra mysiga och flexibla lokaler tillsammans med hållbar mat och träning. Allt under samma tak.

Klövern Padel är redan etablerade i Uppsala och Kista och snart även i Mölndal där man öppnar världens största padelcenter.

Företaget har tidigare berättat om sina stora planer för 2021 och vilka städer som man är på väg att öppna nya padelanläggningar i.

Intervju med Klövern Padel 19 november


Den här artikeln handlar om: