Simon Vasquez och Cayetano Rocafort har hittat tränare.
Foto: Patric Persson.
Svensk Padel

Vasquez och Rocafort har hittat tränare — kommer behöva pendla

ANNONS

Sverige-ettorna Cayetano Rocafort och Simon Vasquez har i ett bra tag letat efter en ny tränare — nu har de två. Upplägget för paret som vunnit sju raka SPT:s blir en tränare i Stockholm och en i Göteborg. 

I Göteborg kommer de att köra med förre förbudskaptenen Dani Dios på Padel Center och i Stockholm med Samuel Voltaire på Court1 i Nacka.

— Jag tror det kommer att bli bra. Vi är redo att köra hårt, säger Cayetano Rocafort till PadelDirekt.

De två svenska ettorna ska inom kort dra igång försäsongen på riktigt. Det nya upplägget kommer att löpa i ungefär två månader, då det är dags att tävla igen.

— Vi kommer att köra en vecka i Göteborg och en vecka i Stockholm. Vi siktar på att köra padel två timmar på morgonen, sedan till gymmet efter det och förhoppningsvis matcher på eftermiddagen, fortsätter Rocafort. 

I går kunde PadelDirekt berätta om nyheten att Rocafort och Vasquez också kommer att få agera sparringpartners till stjärnparet Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez.

— En stor utmaning. Det är motiverande att spela mot den typen av spelare — att få mäta sig med de bästa är utvecklande. 

Cayetano Rocafort har erfarenhet av Dani Dios som tränare. Duon körde tillsammans när de bodde i Marbella, Spanien. 

— Jag har bara bra erfarenhet av att köra med Dani. 

Paret har tidigare berättat för PadelDirekt att de nästa säsong kommer att göra en satsning mot World Padel Tour


Den här artikeln handlar om: