Marcus Ericsson och Johan Wiklander.
Foto: Bildbyrån
Nya padelanläggningar

Idrottsprofilerna öppnar sitt fjärde padelcenter: ”Är superhett”

ANNONS

We Are Padelns tredje anläggning i Örebro byggs fortfarande — men redan nu avslöjar delägaren och tidigare Örebro Hockey-stjärnan Johan Wiklander att man ska öppna även i Karlskoga. 

Det är Karlskoga Tidning som rapporterar att totalt tolv banor — tio inomhus och två utomhus — ska byggas i Karlskoga och förhoppningsvis öppna sommaren 2021.

— Vi håller på med bygglov just nu. Vi hoppas kunna dra i gång med bygget i början av 2021. Då får vi en mer exakt tidsplan över när det kan stå klart, säger Johan Wiklander, en av ägarna och tidigare hockeyproffs till Karlskoga Tidning.

Tillsammans med bland andra racingstjärnan Marcus Ericsson driver han We Are Padel som etablerat två anläggningar i Örebro och är på väg att öppna ett tredje i samma stad.

Johan Wiklander meddelar PadelDirekt att We Are Padel snart kommer att ha totalt nio center runtom i landet. Man slår även upp portarna i Uppsala, Enköping, Halmstad, Haninge och Arlanda.

Padeln är precis som i övriga Sverige stekhet i Karlskoga, enligt Wiklander.

— Det är superhett och väldigt många spelar just nu. Det har varit problem att hitta lediga tider så jag tror att vi kommer att öppna i precis rätt tid. Det ska bli jättekul, säger Johan Wiklander.

Du kanske även vill läsa:
Bandyprofilens plan — bli toppspelare i padel: ”En jäkla kick”
Bandyprofilens plan — bli toppspelare i padel: ”En jäkla kick”
Kristoffer Peterson: ”Spelade fyra timmar om dagen ibland”
Kristoffer Peterson: ”Spelade fyra timmar om dagen ibland”
Den här artikeln handlar om: