Inom snar framtid kan det bli kändispadel i svensk tv.
Foto: Montage
Svensk Padel

PadelDirekt avslöjar: Stor svensk tv-satsning på padel

ANNONS
Enligt säkra källor till PadelDirekt kommer för första gången ett tv-program – där tittarna bjuds på kändismatcher i padel – att börja produceras under 2021. 

— Det går en del rykten... svaret på din fråga blir att det inte är omöjligt att det kommer något spännande inom inte allt för lång framtid, säger svenska padelpionjären Andreas Ehrnvall till PadelDirekt.

Enligt våra källor kommer tv-underhållningen att innehålla en utslagstävling och bestå av flera avsnitt. Svenska kändisar/profiler ska drillas hårt av professionella tränare eller spelare för att sedan ställas mot varandra på padelbanan i någon form av turnering.

Andreas ”Mr. Padel” Ehrnvall är förtegen och vill varken bekräfta eller dementera om han är inblandad i projektet. Det enda svaret han ger i dagsläget är att ett nytt tv-program innehållande padel kan vara på gång.

PadelDirekt söker eventuella deltagare för att få mer information. Så här reagerar sex av Sveriges bästa padelspelare på nyheten.


Hiss eller diss till en tv-show som går ut på att spela padel? Rösta på vår Instagram story och tyck till i vårt Insta-flöde!


Du kanske även vill läsa:
Jihdes hyllning: ”Otrolig potential”
Jihdes hyllning: ”Otrolig potential”
Den här artikeln handlar om: