Baharak Soleymani, Simon Vasquez och Cayetano Rocafort.
Foto: Patric Persson
Svensk Padel

Tv-program om padel glädjer toppspelarna: ”Intresserad”

ANNONS

Tidigare under måndagen kunde PadelDirekt berätta att ett nytt tv-program där kändisar ska tränas och utmana varandra i padel ska produceras nästa år.
Så här reagerar de svenska toppspelarna på nyheten.

— Det låter väldigt kul. Om jag skulle tacka ja om jag fick frågan att träna dem? Ja om tiden finns, säger Sverigeettan Amanda Girdo.

När PadelDirekt gör en rundringning för att få mer info om den nya tv-underhållningen – där svenska kändisar/profiler ska möta varandra i padelburen – är samtliga ovetande om vad som är på gång.

— Oj, jaha. Roligt. Klart att det skulle vara kul att vara med (som tränare), men jag vet ingenting om det. Får jag bara veta vad gäller så är jag på, säger Sofia Arvidsson, rankad åtta i Sverige och expertkommentator på Viaplay.

Svensk herrpadel har dominerats av Simon Vasquez och Cayetano Rocafort i år. Spanjoren Rocafort – nu bosatt i Sverige – rankas som den allra på Swedish Padel Tour och har enorm erfarenhet efter många år på yttersta elitnivå. Den kanske rimligaste kandidaten att anlitas som en av tv-programstränarna. Men inte heller någon av dem har hört att det ska bli ett tv-program. 

”Skulle vara intresserad om jag fick frågan”

Sverigetvåan på damsidan Emmie Ekdahl är även hon glad att höra om tv-planerna – men precis som de andra säger hon sig inte veta någonting om det.

— Vad roligt, alltid kul att höra om saker som kan få padeln att växa, säger Ekdahl.

Baharak Soleymani, tidigare etta på rankningen, har utöver padelspelandet jobbat för Viaplay som expertkommentator under hösten. Tv-kopplingen till trots har hon ingen information att bjuda på – men initiativet är riktigt spännande, tycker Soleymani.

— Jag skulle absolut vara intresserad om jag fick frågan att vara på något sätt. Men nej, jag har faktiskt inte hört något om det, säger Soleymani.

Den här artikeln handlar om: