En av delägarna Martin Björk om Klövern och Padel Partners storsatsning.
Foto: Privat.
Svensk Padel

Delägaren Martin Björk: ”Ger oss muskler att konkurrera”

ANNONS

PadelDirekts stora torsdagsnyhet, där fastighetsbolaget Klövern köper 50 procent av företaget Padel Partners och gör en storsatsning på padelbanor runt om i Sverige, tas emot väl av delägaren i Padel Partners och Uppsala Padelcenter Martin Björk. 

Nu när vi går ihop med ett av Sveriges största fastighetsbolag så ger ju det oss muskler att växa och konkurrera med de allra största, vilket är oerhört kul, säger han i en intervju med PadelDirekt. 

Programledaren och mediaprofilen Martin Björk är en stor padelentusiast och har så varit ett tag. Nu har han ett familjeliv som kräver mycket och tar energi, vilket innebär att han inte hinner spela lika mycket längre — men intresset är stort både för att spela och för sporten rent allmänt.

Björk är en av fem delägare i företaget Padel Partners, där även driften av två anläggningar i Uppsala under namnet Uppsala Padelcenter ingår. Ett bolag som nu kommer gå under namnet Klövern Padel i och med det nya samarbetet, där Klövern tar över halva bolaget. 

Padel Partners har framförallt specialiserat sig på att bygga hallar. 

Jag investerade från första början i Padel Partners och Uppsala Padelcenter för att jag bokstavligt talat älskar sporten och såg potentialen och utvecklingsmöjligheterna, fortsätter han. 

Hur engagerad är du i Padel Partners och Uppsala Padelcenter?
Jag är inte operativ i bolaget men följer allt på nära håll. 

Du kanske även vill läsa:
Två padelbanor på Liverpools nya mångbiljonbygge
Två padelbanor på Liverpools nya mångbiljonbygge
Den här artikeln handlar om: