Niklas Dyrahug, Bernhard Rönning, Tore Björseth Berdal och Daniel Myrmäl Helgestad bygger padelhall.
Foto: Niklas Dyrhaug Facebook & Bildbyrån.
Internationell padel

Skidstjärnan öppnar padelhall— öppnar för ytterligare satsningar

ANNONS

Den norska skidstjärnan Niklas Dyrhaug, tillsammans med kollegorna Bernhard Rönning, Tore Björseth Berdal och Daniel Myrmäl Helgestad står redo att öppna padelhall. 
Den nya anläggningen i Trondheim ska stå klar den 30 januari 2021. 

”Vi kan inte på vänta på att få visa upp Trondheims nya stora anläggning för padeltennis”, skriver Niklas Dyrahug på sin Facebooksida. 

Den norska skidåkaren Niklas Dyrhaug har bland annat två VM-guld i stafett på sin meritlista. Men stjärnan tycker om mer än snö, stavar- och pjäxor — han är också ett padelfan. 

Tillsammans med tre andra norska skidåkare, Bernhard Rönning, Tore Björseth Berdal (Vasaloppsvinnare 2019) och Daniel Myrmäl Helgestad, har de bestämt sig för att öppna en padelhall i Trondheim. 

Hallen är tänkt att invigas den 30 januari nästa år Kotenghallen i Trondheim. Hallen kommer att innehålla fyra banor. 

— Idén kom upp när vi satt och åt middag i slutet av augusti. Vi diskuterade aktier och ekonomi då Niklas föreslog att vi skulle sätta upp padelbanor. Efter att ha sonderat terrängen på marknaden märkte vi att det fanns ett behov i Trondheim för flera banor, berättar Daniel Myrmäl Helgestad för Aftenposten, där de också avslöjar att de har planer på att bygga fler banor. 

Du kanske även vill läsa:
Här byggs ett ”mini-Globen”: ”Är nog näst högst i Sverige”
Här byggs ett ”mini-Globen”: ”Är nog näst högst i Sverige”
Den här artikeln handlar om: